SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kenetlenmemiz Lazım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:44:18
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Cafer Aydın, Kartalspor'u yenip, Play-off'u garantilemek istediklerini söyledi. 

Çankırıspor'u sahasında 2-0 yenerek, Play-off yolunda önemli bir 3 puan alan Yeni Malatyaspor, Kartalspor maçının hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, kasığındaki ağrı nedeniyle operasyon geçiren orta saha oyuncusu Serkan Göksu katılmadı.

Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda çift kale maçla sona erdi. Hafif sakatlığı bulunan sağ bek oyuncusu Necdet Kaba, takımdan ayrı çalıştı.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, antrenmanda gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Çankırıspor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını ifade eden Aydın, "Çankırıspor maçında seyircisiz oynamamız, maçı farklı bir yere taşıdı. Taraftar olmuş olsaydı bizim adımıza çok farklı bir maç olacaktı. Hem rakibin oyuna konsantrasyonu açısından zorlanacaktı. Bizim adımıza çok farklı bir maç olacaktı o zaman. Maçın ilk 10 dakikasında güzel bir futbol oynadık. Sonra 60 dakika hiçbir şey yapmadık. Sonra kalan 15 dakika tekrar toparlandık. Geldiğim günden bu yana söylüyorum. Yeni Malatyaspor takımı çok kaliteli bir takım. Kimliğini ve istek arzusunu ortaya koyduğu zaman yenemeyeceği takım yoktur. Stada gelen bayan taraftarlar, yönetim ve basın mensupları eminim maçın son 15 dakikasından zevk almışlardır. Her zaman final maçı oynuyorduk. Kartalspor maçı da bizim için final maçıdır. Yendiğimiz taktirde, Play-off şansımız son haftaya kalmayacak. Beraberlik veya ters bir sonuçta, yine son haftaya kadar Play-off mücadelesi devam edecek" şeklinde konuştu.

"SEYİRCİMİZDEN YOKSUN SAHADA OLACAĞIZ"

Aydın, Kartalspor maçını da seyircisiz oynayacaklarını hatırlatarak, "En çok seyirciye ihtiyacımız olan maçlardan birinde yine seyircimizden yoksunuz. Seyircimizin arkamızda olmasıyla o sahaya öyle çıkıp mücadele etmek daha farklı olacaktı. Play-off’a kalacağız. Seyircimizden tek isteğimiz Play-off’lar da bizi yalnız bırakmasınlar. Geldiğimde tek bir şey söyledim. Bu takım 8’de 8 yaparsa şampiyon olur. geldiğimiz nokta da onu gösterdi. Tarsus maçında hakem faktörü çok büyüktü. Ama ne kadar hakem etkilerse etkilesin bizim gibi büyük ve tecrübeli takımın galip gelmesi lazımdı. O şansı da yakaladık. Ama değerlendiremedik" ifadelerini kullandı.

Camianın Play-off sürecinde iyice kenetlenmesi gerektiğini vurgulayan Aydın, "Burada şehir olarak kenetlenmemiz lazım. Kenetlenip Play-off’a iyi hazırlanmamız lazım. Eğer bu hazırlığımızı iyi yaparsak ve takımımızı sonuna kadar desteklersek, bu takım bir üst lige çıkacaktır. Kafadan olmadı ama Play-off’lar'dan bu takım bir üst lige çıkacak" diye konuştu.

"PLAY-OFF'U GARANTİLEMEK İSTİYORUZ"

Aydın, Kartalspor'u yenerek, Play-off'u garantilemek istediklerini dile getirerek, "Biz takım olarak istek arzumuzu sahaya yansıttığımız taktirde, yenemeyeceğimiz takım yoktur. Kartalspor’u da çok rahat geçeceğimizi düşünüyorum. Aksi bir sonuç çıktığında Play-off şansımızı son haftaya taşıyacağız. Belki maçların sonucunda çıkmamız garanti olacak. Biz de kendi saha avantajımızı kullanıp galip geleceğiz. En azından Play-off’u garantilersek, 1 hafta daha erken hazırlanma şansı bulacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız