SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kent Genelinde Su Kesintisi Yapılacak

0
Güncellendi - 2016-11-23 23:39:54
Kent Genelinde Su Kesintisi Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Melekbaba içmesuyu rehabilitasyon çalışmaları kapsamında ana dağıtım depo bağlantı ve Venk Su Deposu terfi istasyonu bağlantı çalışmalarından dolayı il genelinde 29 Kasım 2016 Salı günü 08.00-24.00 saatleri arasında zorunlu olarak suların kesileceğini duyurdu.

Ömrünü tamamlamış ve sık sık arızalara neden eski şebeke hatlarının değişeceği kaydedilen açıklamada çalışmaların 16 saatte bitirilmesinin planlandığı, fakat çalışmaların uzaması ihtimaline karşın vatandaşların tedbirlerini almaları istendi. Daha sağlıklı su ihtiyacının karşılanması ve daha nitelikli bir alt yapıya kavuşmak adına kesintinin yapılması gerektiği belirtildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Melekbaba İçmesuyu Rehabilitasyon projesi kapsamında ana dağıtım depo bağlantıları ve Venk Depo terfi istasyonu bağlantı çalışmaları yapılacağından 29.11.2016 Salı günü 08.00 ile 24.00 saatleri arasında Malatya genelinde (Battalgazi ve Yeşilyurt) su kesintisi yapılacaktır. Daha sağlıklı su ihtiyacının karşılanması, daha nitelikli bir alt yapıya kavuşmak adına ömrünü tamamlamış ve sık sık arızalara neden olan eski şebeke hatları değişecektir. Kamuoyuna duyurulur.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • vatandaş (7 yıl önce)
    belediye önce mahalle aralarını eşip asvalt falan bırakmadı. sokak lambaları bile yanmıyor. suyu keseceğine önce ara sokaklara bi bak
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    İlimizin yaşadığı kuraklık ortada. Beton şehir olduk, yağmur yağmıyor, barajlarda su yok. barajların etrafı çöl gibi. Oralara zamanında ağaç dikilmesi gerekiyordu. Şehirdeki Tecde imara açılıyor oranında ağaçları yok olacak. Fahri Kayahan ile yaşanan betonlaşmaya girmeye gerek yok. Beton dikenlere 10 sene ağaç dikip, dikilen ağaçlara bakımı zorunlu olmalı. Malatya çöl oldu olacak. Sonbahar yağmuru yok. Kışlar kar yağmadan geçiyor. Bir nisan ile haziran arası yağmur var. Yeraltı su kaynakları bilinçsiz sondajla bitti. Yakında obruklar oluşur. Malatya seferberlik ilan etmeli ve Beydağı'ya yapılan ağaçlandırma gibi şehrin imarsız her yeri ağaçlık alan ilan edilip ağaç dikilmeli. Barajların etrafı çöl olmamalı. Çocuklarımız susuzluktan göç edecek 15 sene sonra.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Belediyenin en iyi bildiği şey su kesmek. Yol eşmek kaldırım yapmaya çalışmak suya zam ulaşıma zam yani hayırlı birşey yaptığı yok kendi cebi peşinde ben ne dersem o olur anlayışı yani Allahın malatlayalılara imtihanı. Rabbim imtihanımızı kolay geçirsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sema (7 yıl önce)
    Yollar desen toz ve çamur deryası , hergün su kesiliyor zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • adil (7 yıl önce)
    arkadaşlar sadece sorun su değil ki . ne belediye başkanı ne de emrinde çalışan tüm belediye elemanları malatya'yı berbat etmekten başka bir işe yaramıyorlar. tüm malatya'lılar olarak hepsini istifaya davet edelim. bıraksınlar artık....
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulkadir (7 yıl önce)adil isimli kullanıcı yorumuna
    Teşekürler adil adaletli bir davet bu teşekür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • emine (7 yıl önce)
    hergün sular kesik hiç bi iş yapamıyoruz. En sonunda orayı mi ba salim bunu istiyorsunuz galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer akar (7 yıl önce)
    Malatya yı b.. götürecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan (7 yıl önce)
    Su yoksa teyemmüm var
    0
    0
    Yanıtla
  • Asil (7 yıl önce)
    Herkes hak ettiği yönetim anlayışına layıktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (7 yıl önce)
    Suya bağlı salgın olmaz insaalah..
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet (7 yıl önce)
    Aylardır su yok su yazıklar olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (7 yıl önce)
    BÜYÜK ŞEHİR DEĞİL RESMEN KÖY OLDUK.TRAFİK SİNYALİZASYONU BİTİK YANIP SÖNMEZ KİMİN KİME GÜCÜ YETERSE...... VALİ KONAĞINA SU GECENİN BİR SAATİNDE GELİYOR.BUNA DA ŞÜKÜR ....... SORSANIZ HİÇ BİR SORUNUMUZ YOK DERLER.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (7 yıl önce)
    Yıllardan beri tek kaynağa bağlı Malatya da şu kesintisi kaçınılmaz oldu cok acil başka kaynaklardan Malatya ya şu getirilmesi lazım yoksa bugunleri çok arariz yaz aylarında kul hakkı yiyerek kaçak bahçe sulayanlarda ayrı bir sorun maskı mudurumuz derhal önlem almalı alacağından inanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • boztepeli (7 yıl önce)
    Yeşiltepe halkı alıştı 5 aydırlı su kesintisi ne 4 tane kuyu var onlardan su veriyorsun bunudamı kesecen
    0
    0
    Yanıtla
  • isa (7 yıl önce)
    sms atsınlar sular kesılecegı zaman herkes takıp edemıyor bır anda kalkıyoruz sular kesik
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Cengiz Topel Caddesi,Başharık gibi semtlerde neredeyse hergün su kesintisi var,Malatya da yaşamanın en keyifli yanı içmesuyumuzun bol ve içilebilir nitelikte olması iken şimdi klor kokusu ve sık sık kesinti yüzünden bu keyiften de olduk,Büyükşehir Belediyemizin bu konuya ciddiyetle el atması artık gerekmektedir.
    0
    0
    Yanıtla