SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kent Konseyi 'Ada'ya Taşındı

0
Güncellendi - 2016-03-17 17:00:08
Kent Konseyi 'Ada'ya Taşındı
A- A+ PAYLAŞ

Kent Konseyi, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanat Adası üzerinde yapılan 3 katlı yeni binaya taşındı.

Hemşehrilik bağlarını güçlendirmek, çevre duyarlılığını artırmak, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı geliştirmek ve sürdürülebilir kalkınma atılımlarına zemin olmak amacıyla çalışmalar yapan Malatya Kent Konseyi, daha önce Belediye İşhanı’nda yürüttüğü çalışmaları artık Belediye Hizmet Binası yanı Merkez Bankası arkasında yapılan Sanat Galerisi bitişiğindeki yeni binada yürütüyor.

Başkan Çakır’dan inceleme

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kent Konseyi Başkanı Ahmet Çakır, Kent Konseyi’nin yeni binasında incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Yardımcıları ile daire başkanlarının da eşlik ettiği gezi sırasında, Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, bina ile ilgili bilgiler verdi.

Bünyesinde 13 Çalışma Grubu ile 3 Meclis bulunan Malatya Kent Konseyi’nin yeni binasında ferah ve donanımlı çalışma mekânları bulunuyor. 3 katlı yeni bina içerisinde; 2 sınıf, 1 konferans salonu, 1 kıdemli hemşehriler odası, 2 atölye, 1 okuma salonu, 1 düzenleme odası ile kafeterya ve idari birimler bulunuyor.

Başarılı çalışmalarına burada devam edecek

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, Konsey’in bugüne kadar ‘Şimdi Malatya Zamanı, Malatya Yazıyor, Kent Kültürü ve Kentlilik Bilinci, Hazinemiz Ailemiz” gibi projelerle önemli çalışmalar yaptığını belirterek, bundan sonra başarılı çalışmalarına burada devam edeceğini söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız