SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kent Konseyi Yaz Okulu'nda Final

0
Güncellendi - 2016-09-07 01:15:16
Kent Konseyi Yaz Okulu'nda Final
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi bünyesinde gerçekleştirilen “Yaz Okulu” programı tamamlandı.

Gençlik Meclisi’nin Sanat Sokağındaki yeni binasında yapılan “Yaz Okulu” programında yaklaşık 30 öğrenci katılım sertifikası ve çeşitli ödüller aldı. Programa katılan öğrenciler, masa tenisi, bilardo, masa futbolu, satranç, mangala oyunları gibi sportif faaliyetlerin yanı sıra hadis, adab-ı muaşeret, siyer dersleri, haftada bir tematik sinema filmi gösterisi ve kitap okuma programlarına katılıp bu dallarda kendi aralarında tatlı bir rekabete girdiler.

Program ile alakalı açıklamalarda bulunan Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, “Bu yıl ilk defa düzenlediğimiz “Yaz Okulu” programımız çok verimli geçti. 30’a yakın gencimiz burada hem eğlendi hem de bir şeyler öğrendi. Bu tür programlarımıza her yaz tatilinde devam edeceğiz.” dedi.

Okumanın önemine değinen Pektaş, Genel Sekreterlik olarak en büyük amaçlarından bir tanesinin Türkiye’nin geleceğine okuyan bir nesil yetiştirmek olduğunu vurgulayarak, programa katılan bütün gençleri tebrik etti.

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Cemil Coşan, “Genç arkadaşlarımız yaklaşık olarak 45 gündür buradalar ve yeni yapılan gençlik merkezimize renk kattılar. Bizler de Gençlik Meclisi olarak üniversitelerin açılmasıyla beraber programlarımıza aralıksız devam edeceğiz. “Yaz Okulu” programına katılan genç arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca bize bu mekânı tahsis eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a Gençlik Meclisi olarak şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

Yaz Okulu programından duydukları memnuniyeti dile getiren gençler kurs boyunca çok eğlendiklerini ve çok şey öğrendiklerini, yaz tatilinin ancak bu kadar verimli geçebileceğini dile getirerek, desteklerinden dolayı Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş’a teşekkür ettiler.

Bülten

kentkonseyi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız