SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kent Konseyi'nde Genel Kurul

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi 2. olağan genel kurulu yapıldı.

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen Kent Konseyi 2. olağan genel kuruluna, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, oda, dernek, sendika ve birçok sivil toplum kuruluşunun temsilcileri ve kent konseyi üyeleri katıldı.

Genel kurulda konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, her kesimin içinde yer aldığı Kent Konseyi'nin önemini anlatıp, "Amacımız, ortak akılı sağlamaktır. Şehrimizin kalkınması ve gelişmesi, bölgede cazip il olması için çaba gösteriyoruz. Şehrimizin örnek bir il olması için çaba gösteriyoruz. Şehir'de kentlik ve şehir bilinci yoksa arzuladığımız Malatya'yı yakalamak mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım ise, "Birçok büyük şehir belediyesinden daha çok Kent Konseyi'ne destek sağlayan belediye başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür edip, faaliyetler hakkında kısa bilgi verdi.

Kent Konseyi'nin tanıtımını ve faaliyetlerini içeren sinevizyon gösterisinden sonra Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın divan başkanlığını yaptığı Kent Konseyi 2. olağan genel kurulunda divan kurulu üyeliklerini ise, Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Yazar Adil Akkoyunlu yaptı.

Kent Konseyi 2. olağan genel kurulunda, Kent Konseyi Spor Grubu Temsilcisi Kadir Yıldırım, Kent Konseyi Tarih Kültür ve Sanat Grubu Temsilcisi Abdulkadir Artan, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli ve Kent Konseyi Niyazi Mısri Grubu Temsilcisi Orhan Tuğrulca, İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi Bedir Özten ve İnönü Üniversitesi öğretim görevlisi Vehbi Aluçlu'nun kendi alanlarıyla ilgili konuşmalarından sonra şu konular ele alındı:

"Mevcut parklara spor aletlerinin yapılması, Malatya'daki tarihi eserlerin minyatürünün yapılması (Mini Malatya), Cezmi Kartay Caddesi'ndeki eğlence yerlerinin şehrin dışına çıkarılması, 16-22 Mart Niyazi Mısri Haftası olarak kabulu, inşaatı devam eden Kongre ve Kültür Merkezi'ne Niyazi Mısri Kongre ve Kültür Merkez adının verilmesi, vatandaşların deprem, yangın, sel gibi bilincinin gelişmesine yönelik strateji oluşturulması, açılması planlanan kuzey ve güney çevre yolunun değerlendirilmesi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız