SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kent Konseyi'nde Yeni Yönetim

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi yeni dönem çalışmaları için yönetim kurulunu belirleyerek, çalışmalarına başladı.

Malatya Kent Konseyi'nin genel kuruluna Vali Yardımcısı Enver Erdem, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan İçen, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte kalabalık bir topluluk katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır yaptığı konuşmasında, Kent Konseyi'ne bütün yerel dinamiklerin destek vereceğini beklediklerini vurgulayarak, önümüzdeki dönemde Kent Konseyi'nde Malatya için önemli fikirlerin ve projelerin ortaya çıkmasını ümit ettiğini söyledi.

Genel kurul'da divan başkanlığını İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata yaptı.

Genel Kurulda Kent Konseyi Başkanlığına Belediye Başkanı Ahmet Çakır getirilirken yönetim kuruluna ise Hasan Meşeli (Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı) Prof. Dr. Mehmet Karagöz (İnönü Üniversitesi), Mustafa Eren (Muhtarlar Derneği Başkanı), Ali Evren (Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı) Haydar Karaduman (Gazeteciler Cemiyeti Başkanı), Prof. Dr. İbrahim Gezer (İnönü Üniversitesi), Abdurrahman Yavuz (Mimarlar Odası
Başkanı), Bedir Özten (İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı), Hasan Hüseyin Erkoç (TSO Başkanı), Sami Er (İl Özel İdaresi Genel Sekreteri), Şahin Kayaduman (Eğitim Bir Sen Şube Başkanı), Nazım Akaya (MÜSİAD), Ömer Nalçacı (MAKİAD), Erhan Soylu (Divan Kültür Sanat Derneği), Ali Haydar Koyun (Türkiye Sakatlar Derneği), Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi Başkanı, Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi Başkanı Genel Kurulda Kent Konseyi'nin yönergesi okunarak kabul edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız