SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kent Konseyi Hokey Takımı Kurdu

0
Güncellendi - 2016-03-13 01:22:43
Kent Konseyi Hokey Takımı Kurdu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarına devam eden Spor Çalışma Grubu Kent Konseyi Hokey Takımı’nı kurdu.

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, Malatya Hokey İl Temsilcisi Kadir Yıldırım Malatya Kent Konseyi Hokey takımının antrenmanını izlediler.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, Malatya’daki gençleri ve çocukları spora yönlendirmek, gençlerin kötü alışkanlıklara yönelmelerini engellemek için bir alan oluşturmak ve Malatya’da hokey konusunda kazanılmış başarıları daha da ileriye taşımak amacıyla hokey takımı kurduklarını söyledi.

Pektaş, sporcuların güçlerini sahada kontrol ettiği gibi ailelerini veya işlerini kontrol ederken de bunu devam ettirebilmeyi öğrendiklerini ve sporun çocukların hayatlarını kontrol edebilmesi için önemli bir başlangıç olduğunu dile getirdi.

Spor Çalışma Grubu Temsilcisi ve Malatya Hokey İl Temsilcisi Kadir Yıldırım, Spor Çalışma Grubu olarak 7’den 70’e herkesi spora teşvik etmek ve sağlıklı bir nesil yetiştirmek için faaliyetler yapmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Yıldırım, “Spora ve hokeye verdikleri desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a, Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş’a, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Malatya Hokey Kulübü antrenörü Nihal Menekşe, “Malatya hokeyin anahtarı; hokey sayesinde sporcularımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz ve sağlıklı bir nesil yetiştiriyoruz. Bu imkanları bizlere sağladığı için Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Malatya Kent Konseyi Hokey Takımı sporcuları hokey sayesinde çok iyi vakit geçirdiklerini söyleyerek, Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş’a, ve Hokey Malatya İl Temsilcisi Kadir Yıldırım’a teşekkür ettiler.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, oyuncuların antrenmanını izleyerek, antrenmanın sonunda oyunculara tatlı ikram etti.

Yeni Malatya Gazetesi

b5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız