SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kent Merkezinde!

A- A+ PAYLAŞ

Hükümet Meydanı yanındaki silahlı kavga sırasında, iki kişinin tabancayla vurularak yaralandıkları, olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

İKİ YARALI..
Olay Hamidiye Mahalleri Hükümet Meydanı yanı Cumhuriyet Caddesi üzerinde 21.00 sıralarında meydana geldi. Çıkan silahlı kavgada 31 yaşındaki A.T.Ç. ile 29 yaşındaki K.K. adlı şahısların tabancayla yaralandıkları ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldıkları bildirildi. Polis ekipleri, olayla ilgili yaptıkları araştırmalar sırasında 29 yaşındaki M.B. adlı zanlıyı, suçta kullandığı tabancayla birlikte yakaladılar. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BIÇAKLI KAVGA..
Cemal Gürsel Mahallesi’nde 20.30 sıralarında meydana gelen kavgada 23 yaşındaki H.D. adlı şahıs, karnından bıçakla ağır yaralandı. H.D., Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, olayla ilgili yakalanan şahıslardan 32 yaşındaki O.D. adliyece salıverilirken, 43 yaşındaki R.A. tutuklandı.

PÜTÜRGE’DE..
Öte yandan, Pütürge Endüstri Meslek Lisesi yolunda silah sesleri geldiği yolunda 15.50 sıralarında polise yapılan ihbar üzerine giden ekibe bilgi veren 59 yaşındaki M.O., bahçe suladığı sırada, komşusu olan 72 yaşındaki T.B.’nin gelip kendisine tabancayla 5-6 el ateş ettiğini ve kaçtığını öne sürdü. Polis olay yerinde herhangi bir suç deliline rastlayamazken, gözaltına alınan T.B., suçlamayı kabul etmedi ve komşusunun kendisine iftira attığını öne sürdü, ifadesinden sonra salıverildi.

DİĞER OLAYLAR..
Merkez Balıkdere köyünde 56 yaşındaki M.K., 27 yaşındaki A.K., 29 yaşındaki S.K. adlı şahıslar ile 30 yaşındaki F.K. adlı kadın arasında ailevi nedenle kavga çıktığı, kavga sırasında A.K.’nin ruhsatsız av tüfeğiyle korkutmak amacıyla havaya ateş ettiği, F.K.’nin ise başına isabet eden taşla yaralandığı öğrenildi.

Güzelyurt Belediyesi’nde görevli olan 35 yaşındaki U.F., sulama suyu parası tahsilatı için evine gittiği 32 yaşındaki M.Ö. tarafından satırla sol kolundan yaralandı.

Merkez Samanköy’de, 21 yaşındaki S.G., motosiklet ile giderken egzos gürültüsü yaptığı gerekçesiyle, 23 yaşındaki A.K. tarafından uyarıldı. Motosikletli şahıs, A.K.’yi bıçakla karnından yaraladı.

01.00 sıralarında Hekimhan Güzelyurt Beldesi Cumhuriyet Mahallesi’nde 37 yaşındaki M.K., 44..262 plakalı ambulansa aldığı 40 yaşındaki C.İ. ile Hekimhan ilçesine gelirken, yolunun 19 yaşındaki A.K., aynı yaştaki A.S. ve 18 yaşındaki A.Ö. tarafından kesildiği, sürücü M.K. ile ambulansta bulunan C.İ.’nin dövülerek yaralandıkları, ambulansın ön camının da taşla kırıldığı belirtilirken, olaya karışan tarafların alkollü olduğu jandarma raporunda belirtildi.

Arguvan ilçesi Yoncalı Köyünde de 48 yaşındaki H.U., 44..719 plakalı motosiklet ile giderken, aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan 38 yaşındaki A.S. yönetiminde bulunan 34..7879 plakalı araca çarptığı, ardından da aynı yöne gitmekte olan 43 yaşındaki M.E. yönetiminde bulunan 34..93 plakalı otomobile av tüfeğiyle ateş ettiği, saçmaların aracın bagaj ve arka çamurluğuna isabet ettiği, şahsın kaçtığı Yoncalı Barajı inşaatında yakalandığı, tüfeğin bulunamadığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız