SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kent Mobilyası İçin Üretim

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:09:57
Kent Mobilyası İçin Üretim
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik Ltd. Şti., bünyesindeki Beton Elemanları Fabrikası tarafından beton ve betonarme boru, parke-taş, bordür, dekoratif taşlar, karo ve cephe kaplama taşları üretimi yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 

Malatya ve çevre illerde kamu kuruluşları ile birlikte özel sektöre de hizmet sunmakta olan Beton Elemanları Fabrikası içerisinde ayrıca ‘Kent Mobilyaları Ünitesi’ kuruldu. 

Yeni kurulan Kent Mobilyaları Ünitesi’nde kent mobilyaları elemanlarının üretimi ile ilgili hazırlıklara başlanırken, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeni kurulan ünitede incelemelerde bulundu. 

İnceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Genel Sekreter Yardımcıları Ertan Mumcu ve Ercan Turan ile Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz katıldılar.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Beton Elemanları Fabrikası tarafından üretilen 350’den fazla ürünün yanı sıra başta Malatya olmak üzere civar illerin kent mobilyaları alanındaki ihtiyaçlarına da cevap vermek amacıyla yeni bir ünite kurduklarını söyledi. 

Boyraz, yeni kurulan ünite bünyesinde banklar, ışıklı, ışıksız sınır elemanları, çöp kutuları gibi birçok ürün çeşidinin olduğunu ifade etti. 

Malatya Büyükşehir Belediyesinin, Malatya genelinde yaptığı çalışmalarda kullanılan malzemelerin Esenlik Beton Elemanları Fabrikasında üretildiğini belirten Başkan Çakır, Fabrikanın sadece Malatya ve bölgenin değil, Türkiye’nin sayılı tesislerinden biri olduğunu söyledi.

Esenlik’in her alanda büyümeye devam ettiğini ifade eden Başkan Çakır, “Malatya’mızın alt ve üst yapı çalışmalarının kaliteli olmasına özen gösterdik. Bu işleri ve çalışmaları yaparken kaliteli malzeme kullanmak adına Esenlik Beton Elemanları fabrikamızı modernleştirdik. Daha önce dışarıdan getirdiğimiz birçok ürünü artık kendimiz üretiyoruz. Aynı zamanda Esenlik şirketimiz, ürettiği ürünleri başka kentlere de pazarlıyor. Kilit taşından, kompozit üretimine, karo üretiminden, cephe kaplamalarına, betonarme borudan, kent mobilyalarına birçok alanda üretim yapılıyor. Kent mobilyalarına yeni başladık. Bu alanda ürettiğimiz ürünlerle de yine iddialıyız.  Modern, estetik ürünler, başta Malatya olmak üzere diğer kentlerimizde de boy gösterecek. Ahşap üretimi konusunda hazırlıklara devam ediyoruz” dedi. 

Esenlik’in bu konuda çok büyük mesafeler kat ettiğine dikkat çeken Başkan Çakır, Beton Elemanları Fabrikasının ürünlerine özel sektörden de büyük rağbet olduğunu söyledi.

70.000 metrekare bir alana sahip olan Esenlik Beton elemanları Fabrikası bünyesinde günlük; 5000 m2 parke taşı, 750 m2 karo ve cephe kaplaması, 120 m3 beton boru, 4.500 metretül sınır elemanları, 300 m2 kompozit taş üretimi yapılıyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız