SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kent Yaşamına Farklılık Kazandıran Projeler"

0
Güncellendi - 2016-05-27 18:10:43
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Fahri Kayahan Bulvarında yapımı devam eden Hilal Parkı, Hilal Parkın içerisinde yapılan Kent Konseyi binası, “Trafik Park” ve Özalper Mahallesindeki “Çocuk Sokağında incelemelerde bulundu.

Yeşilyurt’u gelecek nesillere taşıyacak modern, yeşilin ve ağaçlandırmanın hâkim olduğu, çocuk oyun alanlarını içerisinde barındıran, sportif faaliyetlerin yapılabildiği, vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veren, yaşam kalitesini yükseltecek projelere öncelik tanıdıklarını sık sık dile getiren Belediye Başkanı Polat, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Güner ve diğer yetkililerle birlikte Kent Konseyi binasındaki son çalışmaları yerinde inceledi.

BAŞKAN POLAT “ KENT KONSEYİ BİNAMIZ HİZMETE HAZIR”

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Polat: “ Yenilikçi, modern ve güçlü tasarımlarıyla öne çıkacak yeni yaşam alanlarından 7’den 70’e her yaş grubundaki vatandaşlarımızın faydalanmasına önem veriyoruz. Fahri Kayahan Bulvarında yapımı tüm hızıyla süren Hilal Park projemizin başlangıç noktasındaki ilk park alanı içinde hizmet verecek olan Kent Konseyi binamızın büyük bir kısmını tamamladık. Burada sosyal, kültürel ve eğitimi kapsayan verimli çalışmaları halkımızla buluşturacağız. Binamızı tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde projelendirdik.” dedi.

BAŞKAN POLAT: “ÇOCUK SOKAĞIMIZ MODERN BİR GÖRÜNTÜYE KAVUŞTU”

Yapımı devam eden ‘ Trafik Park’ ile Özalper Mahallesindeki ‘Çocuk Sokağı” projesine ilişkin de bilgiler veren Polat “Çocuklara sunulacak en güzel hizmet güvenli ve huzurlu ortamda oynayabileceği sokaklardır. Geleceğimizin umudu çocuklarımızın gönüllerince eğlenmelerine imkân oluşturmak için Özalper mahallemizdeki bir sokağı trafiğe kapatarak burayı “Çocuk Sokağı” olarak projelendirdik. Mayıs ayının ilk günlerinde yapımına başladığımız bu sokağımızdaki çalışmaların büyük bir kısmı tamamlandı. Zemini tartan pistten yapılıp oyun alanı haline dönüşen sokağımıza mini futbol sahası ve çocuk oyun grupları yerleştirdik. Cadde kenarlarındaki duvarlar da resim ve figürlerle süslenirken çocuklarımızın gönüllerince eğlenebilecekleri, keyifli vakit geçirebilecekleri modern bir görüntü ortaya çıktı. Çocuklarımız bu cadde de huzurlu ve güvenli bir ortamda oyunlarını oynayıp eğlenebilecekler. Bunun yanı sıra Hilal Park projemiz kapsamında yapımı süren ‘ Trafik Park” alanında da çalışmalar tüm hızıyla sürmektedir. Burayı da en kısa sürede hizmete açmayı hedefliyoruz. Parklarımızda engelli kardeşlerimiz içinde oyun grupları yerleştirdik. Engelli vatandaşlarımız buraya gelip gönüllerince eğlenebilecekler ve daha birçok parkımıza da engelli oyun aletleri yerleştireceğiz.” dedi.

Park alanlarındaki incelemeleri sırasında mahalle sakinleriyle de sohbet eden Başkan Polat vatandaşların taleplerini dinledi. Yeni hizmete giren yaşam alanlarının görselliği ve tasarımını beğendiklerini ifade eden vatandaşlar “Burada önceden ne yapıldığı hiç belli değildi, hem görüntü kirliliğini ortadan kaldıran hem de mahallemizin ihtiyaçlarına cevap verecek tarzda parklar ve yaşam alanlarını hizmete sunan Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular.

Bülten

a1

a2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ilyas (7 yıl önce)
    Sn.Başkan , öncelikle BOSTANBAŞI-BARGUZU caddesi hala 1 yıldır yapılamadı. Nasıl bir düzenleme yapılıyor ki bitirilemedi. Bu işte sorumlu(Belediye görevlisi) kim ise bir an önce cezalandırılmasını talep ediyoruz.....
    0
    0
    Yanıtla