SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kentsel Dönüşüm Hayati Önemde'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın; Dernek, Yamaç ve Beydağı Mahallelerini ziyaret etti, muhtarlarla ve vatandaşlarla görüştü.

Akın'ın mahalle ziyaretlerine ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Salı ve Perşembe günleri mahalle gezileri düzenleyen Belediye Başkanı H. Cemal Akın bu gezilerini sürdürüyor.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, 9 Ağustos Perşembe günü, Dernek, Yamaç ve Beydağı mahallerini ziyaret ederek, muhtarlarla görüştü. Mahalle gezilerine, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Özbey ve daire müdürleri de katıldı.

İlk olarak Dernek Mahallesine giden Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Mahalle Muhtarı Osman Ceyhan’la görüşüp mahallenin sorunları ile ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Buradan Yamaç Mahallesine geçen Başkan Akın, Yamaç Mahallesi Muhtar Evi’nde mahalle muhtarı Turan Aksüt ile vatandaşların iştirak ettiği toplantıda, muhtar ve vatandaşları dinledi.

Mahalle sakinlerine Kentsel Dönüşüm Projesi’ni anlatan Belediye Başkanı H. Cemal Akın amaçlarının insanların gecekondusuz ve sağlıklı şartlarda yaşayabilmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Akın kentsel dönüşümün Malatya için hayati bir önem taşıdığını, genç nesillere daha yaşanılabilir bir Malatya bırakmak için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini de belirtti.

Son olarak, Beydağı Mahallesine giden Başkan Akın, mahalle muhtarı Yusuf Kubat ve vatandaşlarla görüşüp, Beydağı Mahallesinin de içinde bulunduğu Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a mahallerine yaptığı gezi ve mahalle sorunlarını çözmek için gösterdiği çabadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarları Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür ettiler.

Muhtarlar, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın Malatya’ya önemli hizmetler yaptığını belirterek, “Trafik sorunun giderilmesi için yapılan alt geçitler, trafik uygulamaları başta olmak üzere, doğalgaz’ın getirilmesi, sümerpark projesi, Meyvecilik arazisinin alınması Malatya için büyük hizmetlerdir” dediler.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız