SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kepçe Devrildi, Operatör Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:28:11
Kepçe Devrildi, Operatör Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi’ne ait kepçe, bilinmeyen bir sebepten dolayı yoldan çıkarak devrildi.

Kaza, Yavuz Selim Mahallesi TOKİ Yolu Karagöz Caddesi üzerinde meydan geldi. Bölgedeki bir çalışmayı tamamlayarak dönmekte olan Abdullah Karadağ (44) yönetimindeki Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ait kepçe,  bilinmeyen bir nedenden dolayı yoldan çıkarak yolun sağ tarafındaki çukuru uçtu. Kazada ters dönen kepçenin operatörü çevrede yetişen vatandaşlar tarafından çıkartılarak gelen ambulansa konuldu. Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan operatörün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kazadan sonra polis ekipleri inceleme yaptılar ve kepçe daha sonra kaldırıldı.

Yeşilyurt Belediyesi yöneticileri, kazadan sonra yaralı Abdullah Karadağ'ı hastanede ziyaret ettiler.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız