SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kerküklü Konuklara Yemek

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, Kerkük'ten gelen belde belediye başkanı ile heyetine bir yemek verdi. Yemekte, kardeş şehir ve iki belediye arasındaki yardım, işbirliği konuları da görüşüldü.

Yemekle ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Kerkük Yenitisin Belediye Başkanı Necdet Şükrü Akkoyunlu ve beraberindeki heyet onuruna, Belediye Başkanı H. Cemal Akın öğlen yemeği verdi.

Şelale lokantasında verilen yemeğe Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın ve Kerkük Yenitisin Belediye Başkanı Necdet Şükrü Akkayonlu’nun yanı sıra, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Kazgan, Hekimhan Belediye Başkanı Vahit Mutlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Kızılay Dernek Başkanı Ali Yalçın, Kerkük Yenitisin Belediyesi Maliye sorumlusu Ahmet Reşit Bayatlı, İlişkiler sorumlusu Neşet Reşat Sarıkahya ile Kerkük Yenitisin Belediyesi meclis üyeleri Faize Kasım Ocuşlu, Emel Yunus Salihi, başkanın eşi ve aynı zamanda belediye meclis üyesi Nafia Akkoyunlu katıldılar.

Yemekte, Kerkük Yenitisin Belediyesi’nin, kardeş şehir ve Belediyeler arasında yapılacak yardım ve işbirliği konuları konuşuldu.

Kerkük Yenitisin Belediye Başkanı Necdet Şükrü Akkoyunlu, Malatya’da bulundukları süre içerisinde, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın kendilerini yalnız bırakmadığını söyleyerek, Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız