SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kermes Geliri Soma'ya

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:09:18
Kermes Geliri Soma'ya
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Kadın Kolları tarafından düzenlenen kermeste elde edilen gelir, Manisa Soma faciasının ardından mağdur olan ailelere CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın da katılımı ile teslim edildi. 

CHP Malatya Kadın Kolları tarafından 14-15 Haziran tarihlerinde Malatya AVM’de Soma yararına bir kermes düzenlenerek, kadın kolları üyeleri tarafından yapılan yiyeceklerin satışı gerçekleştirilmişti.

CHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer, kermesten elde edilen geliri teslim etmek üzere maden faciasından en çok etkilenen Manisa’nın Soma ve Kırkağaç ilçelerine gitti. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Kadın Kolları MYK üyeleri, Manisa İl ve Kadın Kolları yöneticilerinin de hazır bulunduğu teslim esnasında duygusal anlar yaşandı.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan CHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Güllü Tunçer, “Bugüne kadar yaptığımız her etkinliği önemsiyoruz. Ancak Soma için gerçekleştirdiğimiz kermesin ayrı bir yeri olacaktır. Malatyalı vatandaşlarımızın katkılarıyla elde edilen gelirin tamamını Genel Başkanımız Hilal Dokuzcan’ın da katılımıyla dağıttık. Öncelikle maden faciasında şehit olan madencilerin ailelerine ve faciadan yaralı kurtulanlara yardım gerçekleştirdik. Soma’da bir insanlık dramı yaşkanıyor. Ailelerin pek çoğunun psikolojik desteğe ihtiyaçlarının olduğunu gördük. Umarız bir kez daha bu tür bir facia ile karşılaşmayız. Yetkililerin faciaların önüne geçmek için harekete geçmelerini bekliyoruz. Katkı sunan tüm Malatyalılara bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız