SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kernek 'Fırıldak'tan Kurtuldu!

0
Güncellendi - 2018-06-27 04:27:16
Kernek 'Fırıldak'tan Kurtuldu!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat beraberinde Genel Sekreter Ercan Turan, Daire Başkanları, ilgili şube müdürleri ve MESTON Genel Müdürü Hulusi Boyraz, ile birlikte Kernek Meydanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Polat: Kernek denince akla su gelir

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat inceleme gezisi sırasında yaptığı açıklamada, “Kernek Meydanında sayın Ahmet Çakır döneminde düzenleme çalışmaları yapılmıştı. 9 yıl boyunca Malatya’ya yapmış olduğu çalışma ve hizmetlerden olayı sayın Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum.

Düzenleme çalışmaları sırasında burada bulunan yel değirmenini kaldırdık. Bu değirmeni Turgut Özal Tabiat Parkı içerisinde uygun bir yere taşıyoruz. Kernek Meydanı gerçekten çok güzel bir alan. Bu alanı daha fazla nasıl güzelleştirerek vatandaşlarımızın istifadesine sunarız bunun gayreti içerisindeyiz. Kernek denince akla su gelir, bunun için burada yapacağımız çalışmalarda suyu ön plana çıkaracağız. Burada yapılan düzenleme çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kernek'teki parkta yapılan düzenleme sırasında, buraya bir yel değirmeni inşa edilmiş, bu durum büyük tepkilere yolaçmıştı. Vatandaşların, "Kernek Fırıldağı" diye isimlendirdikleri ucube yel değirmeni, geçtiğimiz günlerde kaldırılmıştı.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • YUNUS (5 yıl önce)
    MALATYAYADA BULAR YAKIŞIR
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (5 yıl önce)
    Ahmet çakıra verin meclisin önüne diker. Ankara’ya hizmet gitsin biraz hep Malatya’ya olmaz hizmet.
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (5 yıl önce)
    sanki oraya uzaydan geldi kendileri yaptı kendileri söktü israf bizim paramız birde kurtadık diyorlar.FAHRİ KAYAHANDAKİ HAVUZLAR İZMİR KÖRFEZİ GİBİ KOKUYOR ONU NEZAMAN SÖKECEKLER
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (5 yıl önce)
    calismalara once kalan agaclari keserek baslayin baskan :)
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir (5 yıl önce)
    Bir çocuk o şekilde parayı bir yere yatırsa ve o para gitse yada bir şirkette ki personel parayı hiç etse, herhade baba çocuğu vurur şirket adamı kovar devamını bilemem.Peki oraya onu yapmak için bizim cebimizden harcanan para hiç oldu biz bunun hesabını sorabiliyormuyuz? sonra da memleket niye batıyor diyoruz.Bu israfa az bile vergi topluyorlar.Ama Malatya halkına müstehak. sonra da su bilmem kaç para her şeye vergi alıyorlar diye ağlıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)
    BETONNNNNNN YAŞASIN HER YER BETON , AĞAÇTA NEYMİŞ , AMAN HER YERE BETON DÖKÜN , YEŞİL NEDİR ZATEN HER YER GRİ RENK BETON OLSUN GÜZEL MEMLEKETİMDE , , ,
    0
    0
    Yanıtla
  • eyüphan tabaş (5 yıl önce)
    tebrik ederim bunu yaptırıp çöpe atılmasına sebep olan imzalayanyetkileden bunun bedelinin ödetilmesini yapsanız duble teşekkür deriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (5 yıl önce)
    Sizden Kernek Meydanı için beklentimiz çok BÜYÜK Sayın Başkan. 15 tane yetkiliyle(!) meydanda inceleme yaptığınıza göre meydan için çılgın projelerinizin olduğuna eminiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    öğleden sonra günaydın!!! millet 5 yıldır yırtındı kaldırın diye. ortaya fıskiyeli havuz ve bolca yeşil alan yapılmalıdır. umarım seçimden ders alınıp ehliyet ve liyakat sahibi işten anlayan belediye başkanları aday gösterilir. selahattin başkan hariç mevcut adaylar gösterilirse belediyeyi de kaybeder ak parti.
    0
    0
    Yanıtla