SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kernek İçin 2. İhale

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:59:12
Kernek İçin 2. İhale
A- A+ PAYLAŞ

Kernek Parkı, peyzaj düzenleme ve kafeterya yapımına ilişkin projenin 2. etap ihalesi belediyece yapıldı.

1 yılı aşkın bir süre önce hazırlanan projenin uygulanması için vatandaşın hizmetine kapatılan Kernek Parkı'nın yanı sıra kafeterya yapımı ve Kernek Meydanı'nın düzenlenmesiyle ilgili 3 milyon 746 bin lira keşif bedelli 2. etap ihalesine, Belediye şirketi Esenlik tek talipli olarak katıldı. Esenlik Şirketi, işi yapmak için 3 milyon 598 bin lira fiyat teklif etti. İhalenin, yapılacak değerlendirmenin ardından sonuçlandırılacağı bildirildi.

Kernek Parkı ve çevre düzenlemesine ilişkin çalışmaların 1 yılı aşkın bir sürede tamamlanamamasının ardından düzenlenen 2. ihalede de işin bitirilme süresi olarak 180 günlük bir zaman konulması, parkın bu yıl da kullanılamayacağını ortaya koymuş, parkın iki yaz sezonunda devre dışı bırakılmış olması eleştirilere yolaçmıştı.

FOTO: Kernek Parkı'nın son durumu

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız