SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kernek Şiir Akşamları'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nce yeniden canlandırılan "Kernek Şiir Akşamları", Malatyalı şairlerin katılımıyla gerçekleştirildi.Malatya Belediyesi tarafından 3. düzenlenen ve Kanalboyu Merkez Halk Eğitimi Salonunda gerçekleştirilen “Kernek Şiir” şölenine kentin üst düzey yöneticileri ilgi göstermedi.

Malatya Belediyesi 2010 yılı kültürel etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 3. Kernek Şiir Akşamı programına Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye Başkan yardımcıları Ertan Mumcu, Fatih Güven, Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Kemal Deniz, Malatya Musiki Derneği başkanı Mehmet Tunçyıldırım, Malatya Kültür ve Yaşam Derneği yönetim kurulu üyesi Yaşar Karaaslan, Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ile şiir sever vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır yaptığı açılış konuşmasında özetle” Bir şehrin fiziki olarak kalkınması, şehrin modernleşmesi çağdaş bir görüntüye kavuşması şehrin gelişmişliği açısından yeterli değil. Bunun yanında Sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem verilmesi gerekmektedir. Malatya Belediyesi olarak Soysal ve Kültürel faaliyetlerde Sivil Toplum Kuruluşlarımızın her zaman yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bir şehrin kültür dokusu yapmış olduğu kültürel faaliyetlerle şekillenmektedir. Kernek Şiir Akşamları adlı şiir programı daha önceki yıllarda da yapılmış ancak bir süre ara verilmiş. Bundan sonraki yıllarda bu programın içeriğini zenginleştirerek daha da yaygınlaştıracağız” diye konuştu.

Şairler Cumalı ÜNALDI, Mustafa KUŞÇUOĞLU, Mehmet GÜLSEREN, Abdulvahap SALT, Yılmaz ÖZER, Sevim EMİR, Bahri ÇAVUŞOĞLU, Musa TEKTAŞ, Turhan TOY, Metin ÖZER, Adil AKKOYUNLU, Osman KAYA tarafından 24 şiirin okunmasından sonra şairlere ve düzenleme komitesine verilen plaketlerden sonra program sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız