SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kernek'te Asker Öldürüldü

A- A+ PAYLAŞ

Memleketi Malatya'ya izne gelen asker, bıçakla öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, Kernek Şelale mevkiinde meydana geldi. Laf atma yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada İlker Ataş (20) isimli genç bıçakla yaralandı. Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan İlker Ataş, kurtarılamadı.

Polis olaydan sonra C.C. ve İ.Ö. isimli şüphelileri gözaltına alırken, olaya karıştığı öne sürülen B.C.'nin ise firarda olduğu belirtildi.

Polis, Balıkesir Çayırhisar'da asker olan ve acemi eğitimini tamamlayıp memleketi Malatya'ya izne gelen İlker Ataş'ın öldürülmesi olayıyla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

ASKERİ TÖREN..
Bu arada Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Görgü (Cafana) köyü nüfusuna kayıtlı olan İlker Ataş'ın cenazesi, Şehir Mezarlığı'nda öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Cenaze töreninde Ataş'ın acılı ailesinin yanı sıra tabutu taşıyan ve cenazenin yanında bulunan asker de gözyaşlarına hakim olamadı.

Doğalgaz işçiliği yapan, lise mezunu ve bekar olan İlker Ataş'ın bir kız kardeşinin bulunduğu belirtildi.

Öte yandan, Ataş'ın usta birliği olan Balıkesir'in Edremit ilçesine gitmeden bir gün önce öldürüldüğü öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız