SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kernek'te Bıçaklı Kavga

A- A+ PAYLAŞ

Kernek Meydanı’nda gece iki grup arasında çıkan kavgada 55 yaşlarındaki bir kişi bıçakla yaralanırken, polis olayla ilgili iki kişiyi yakaladı.

Olay saat 21.00 sıralarında meydana geldi. 55 yaşındaki V.M. adlı şahıs, kavga sırasında 21 yaşındaki A.D. tarafından bıçakla yaralandılar. Kavganın bir tarafı olan V.M. ile oğlu26 yaşındaki B.M.M., isimlerini sonradan öğrendikleri 21 yaşlarındaki M.T.Ş. ve A.D.’nin tartışma sonucu kendilerini dövdüklerini de söylediler. Polis M.T.Ş. ve A.D.’yi gözaltına aldı.

DİĞER OLAYLAR..
Beydağı İmar İskan Blokları’ndaki kavgada bir kişi yaralandı. İfadesi alınan 54 yaşındaki M.B., 23.00 sıralrında evinin kapısının çalındığını, kapıyı açan oğlu 19 yaşındaki R.B.’nin dışarıdaki şahıslarda tartıştığını, 27 yaşındaki A.E. adlı şahsın evinin balkonundan bıçakla içeriye girmeye çalıştığını, oğlunun da 31 yaşındaki B.E. tarafından bıçaklandığını anlattı. Polis kardeş oldukları belirtilen 30 yaşındaki C.E., 31 yaşındaki B.E. ve 27 yaşındaki A.E.’nin yanı sıra yaralanan R.B. hakkında işlem başlattı.

Başharık Mahallesi’ndeki kavgada da 26 yaşındaki M.H.Y. bıçakla, 19 yaşındaki M.Y. ise dövülerek yaralandılar. Olayla ilgili olarak 20 yaşındaki E.İ. ve 23 yaşındaki E.İ.’nin yakalandığı, M.H.Y.’yi bıçakla yaralayan G.K.’nin ise arandığı bildirildi.

Dabakhane Mahallesi’nde 13.00 sıralarında 23 yaşındaki M.T. adlı yaya genç, tanımadığı iki kişi tarafından yolu kesildikten sonra dövülüp, bacağından delici bir aletle yaralandı. Saldırganlar kaçarken, polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

Bu arada İzzetiye Mahallesi’nde gece kavga olduğu ihbarı üzerine giden polis ekipleri, 19 yaşındaki H.B. adlı şahsı 1 bıçakla yakaladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız