SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kernek'te Miting

A- A+ PAYLAŞ

"Ortak Akıl Hareketi" adı altında organize olan bir grup sivil toplum örgütü, 28 Haziran'da 25 ilden katılımla Kernek Meydanı'nda "Aydınlık Yarınlar İçin Demokrasi ve Milli Egemenlik" mitingi yapacak.

Miting ve hazırlıkları ile ilgili olarak, hareket adına yapılan açıklama şöyle:

"Ortak Akıl Hareketi Tertip Komitesi Toplum Gönüllüleri Derneğinde Basın Açıklaması yaparak Ortak Akıl Hareketi ve 28 Haziran Cumartesi Günü Malatya Kernek Meydanında 25 ilin katılımıyla ilki yapılacak olan "Aydınlık Yarınlar için Demokrasi ve Milli Egemenlik" mitingi hakkında bilgi verdi.

Basın toplantısında Ortak akıl Hareketi adına açıklama yapan Tertip Komitesi Başkanı Şahin Kayaduman Ortak Akıl Hareketi Manifestosunu okudu.

Tertip Komitesi şu isimlerden oluşuyor

1-Şahin KAYADUMAN Tertip Komitesi Başkanı (Memur-Sen Bölge Başkanı )
2-Mustafa BAŞTÜRK (Hak- İş İl Başkanı)
3-Mehmet DOĞAN (Toplum Gönüllüleri Derneği Başkanı)
4-Ali KANDEMİR (Timav )
5-Salih BÜKER (Meşale Derneği)
6-Münüp Mustafa ÖZKAN (İLİM YAYMA CEMİYETİ)
7-Mehmet Hanifi ACAR (BEM-BİR-SEN)
8-Ömer NALÇACI (MAKİAD)

Tertip Komitesi Şahin Kayaduman Başkanlığında Siyasi Parti
Ziyaretlerine başladı. Ziyaretler çerçevesinde saat 14.30 da Ak Parti ve saaat 15.00 de Saadet Partisi ziyaret edildi. Siyasi parti ziyaretleri devam edecek. Harekete şu ana kadar sayıları artmakla beraber 300 ün üzerinde sivil toplum örgütü destek vermektedir."

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız