SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kernek'ten Polise Naklen!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen 2 ayrı kavga olayı saniye saniye MOBESE kameralarınca kaydedildi. Polis suçluları kamerada takip ederek yakaladı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü, kent merkezindeki kavgaları anında MOBESE'den takip ederek, suçluları ve olaya karışanları kısa sürede belirleyerek yakalarken, olayın kim yada kimler tarafından gerçekleştirildiği de görüntü delilleri ile adliyeye sevk ediyor.

Malatya merkez Kernek Meydanı'nda 2 ayrı grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, şahıslar bir birine tekme-tokat ile vurdular. Kavganın tüm detayları MOBESE kamerasınca kaydedildi.

Yine Malatya merkez Kernek Meydanı'nda meydana gelen bıçaklama olayı da MOBESE kameralarınca öncesi ve sonrası tüm detaylar kaydedildi. Kavgaya karışan zanlının kovaladığı şahısı bıçaklama anıda MOBESE kayıtlarında saniye saniye yer aldı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün, Özel İdare ve Belediye desteğiyle kurduğu MOBESE sisteminden dolayı kent merkezindeki önemli tüm noktalar kameralarca 24 saat kayıt altına alınıyor.

KAVGALAR..
Niyazi Mısri Caddesi’nde pazarcılık yapan 22 yaşındaki T.Z. ve 39 yaşındaki H.T. ile 69 yaşındaki C.U. adlı kadın ve oğlu 36 yaşındaki C.U. arasında, gömlek değiştirme yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada ana oğul dövülürken, C.U.’nun burnu kırıldı.

İnönü Caddesi’ndeki kavgayla ilgili polise başvuran 46 yaşındaki A.G., O.adlı şahsın kendisine küfrettiğini, kendisinin karşılık verdiğini, bunun üzerine şahsın kendisini dövüp kaçtığını bildirdi.

Tecde yolu Meyvecilik Araştırma Enstitüsü yanındaki kavgayla ilgili olarak ifade veren 27 yaşındaki C.A., yönetimindeki 44…392 plakalı araca, 44..545 ya da 585 plakalı aracın çarptığını, bu aracın sürücüsünün kendisini dövdükten sonra kaçtığını, şikayetçi olduğunu polise anlattı. Polis şahsı arıyor.

Darende’nin Beydağı Mahallesi’nde 16 yaşındaki H.S. adlı genç, 30 yaşındaki Y.K.’nin belirlenemeyen bir nedenle küfredip, demir cisim ile kafasına vurması sonucu yaralandı.

Dilek beldesi Uğrak Mahallesi’nde 40 yaşındaki karısı N.Ç.’yi dövdüğü gerekçesiyle 42 yaşındaki V.Ç. hakkında yasal işleme başlandı.

Akçadağ ilçesi Ören beldesinde 28 yaşındaki K.K. ile ağabeyi 40 yaşındaki A.K. arasında su anlaşmazlığı yüzünden kavga çıktı. İki kardeş birbirlerini yumrukla yaraladılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız