SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kervansaray Buluşması Başlıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:25:08
Kervansaray Buluşması Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

 7. Uluslararası Kervansaray Buluşması “Melita’dan Battalgazi’ye Tarih, Arkeoloji, Kültür ve Sanat Günleri” başlıyor. Cumartesi günü açılış programı ile başlayacak olan 7. Uluslararası Kervansaray Buluşması kapsamında bir dizi etkinlik yapılacak. 

Battalgazi Belediyesi’nin Battalgazi Kaymakamlığı ile ortaklaşa düzenlediği etkinliğin stardı, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda verilecek. Saat 10.00’da açılış konuşmaları ile başlayacak olan program kapsamında ilk olarak “Fotoğraflarla Malatya Sergisi” açılacak. Saat 11.00’de “Tarihte Hanlar ve Kervansaraylar” adlı panel gerçekleştirilecek. Moderatörlüğünü Prof. Dr. Mehmet Karagöz’ün yapacağı panele konuşmacı olarak Prof. Dr. Abdullah Korkmaz, Prof. Dr. İsmail Aytaç ve Yrd. Doç. Dr. Ramazan Çiftlikçi katılacak. 15.30’da ise, Orduzu Pınarbaşı Mişmiş Park Fuar Alanı’nda Uçurtma Şenliği gerçekleştirilecek.

6 Eylül 2015 Pazar günü saat 12.00’de Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda “Yok Olmaya Yüz Tutmuş El Sanatları Sergisi” açılacak. Saat 16.00’da ise, Malatya Park AVM’de Menekşe Bilgiç’in “Arslantepe Cam Figürleri Gösterisi gerçekleştirilecek. 8 Eylül 2015 Salı günü saat 19.30’da da, Mustafa Kuşcuoğlu’nun onur konuğu olarak katılacağı “65. Sanat Yılı Şiir Dinletisi” Battalgazi Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılacak. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, belediye olarak kültür ve sanat etkinliklerine büyük önem verdiklerini belirterek, düzenlenecek olan etkinliklere vatandaşların katılımını beklediklerini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız