SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kervansaray'da Halk Günü

A- A+ PAYLAŞ

İlçedeki sorunlarının görüşüldüğü Halk Günü toplantılarından biri de Battalgazi ilçesinde yapıldı.

Battalgazi ilçesi tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaryı'nda Vali Ulvi Saran'ın başkanlığında düzenlenen toplantıya, Kaymakam Abdulmutallip Aksoy, Malatya Emniyet Müdür Vekili Mustafa Eleman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Recep Ayas, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, yatırımcı daire müdürleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Ulvi Saran, sorunları direk birinci ağızlardan dinlemek için bu tür toplantıları düzenlediklerini ifade edip, geçtiğimiz günlerde de Kale ilçesiyle ilgili toplantının gerçekleştirildiğini hatırlattı. Toplantılarda sorunlarla ilgili görüş ve önerileri aldıklarını bildiren Vali Saran, bu tür toplantıları tüm ilçelerde devam ettireceklerini dile getirdi.

Muhtarlar ise, sulama suyu sıkıntısından, yolların asfalt ihtiyacına kadar birçok sorunları dile getirdiler.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız