SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kervansaray'da Sergi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:10:41
Kervansaray'da Sergi
A- A+ PAYLAŞ

Gazi Ortaokulu öğrencileri, tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda yaptığı çalışmaları sergilediler. Sergide yer alan çalışmalar, büyük beğeni topladı. 

Gazi Ortaokulu öğrencileri, tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda açtıkları sergide, çalışmalarını sergilediler. Battalgazi Belediyesi Kültür Müşaviri Eğitimci- Gazeteci Kemal Deniz, “Yapılan bu değerli çalışmaların tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda sergilemenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Bu güzel çalışmalarından ötürü hem meslektaşım olan öğretmenlerimizi hem de öğrencilerini kutluyorum. Her şeyin öğretim olmadığını buradan bir kez daha göstermiş oluyorlar. Eğitim çocuklarımızın topluma hazırlanmasında oldukça önemlidir. Buradan Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın selamlarını iletiyorum. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi bu değerli çalışmalarından dolayı kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız