SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kesici Alet Diğerinin Elinde.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:04:07
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2 kardeşin bıçaklı saldırısı sonucunda cinayete kurban giden 34 yaşındaki şahsın ölümüne ilişkin olayın güvenlik kamerası görüntüleri üzerinde inceleme yapılarak hazırlanan bilirkişi raporunda katıl zanlısının olayı üstlenen 17 yaşındaki küçük kardeşin değil, olaya karışan diğer büyük kardeşin olduğu iddia edildi. 

Malatya’da 28 Mayıs 2014 günü merkez Çukurdere Mahallesi Koyunoğlu Caddesi Vaizoğlu Camii yakınlarında meydana gelen olayda, 2 kardeşin bıçaklı saldırısına uğrayan Burhan Aybar (34) kaldırıldığı Malatya Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra Burhan Aybar’a saldıran ve kardeş olan M.F.D. ile 17 yaşındaki kardeşi İ.D. tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Olayı küçük kardeş İ.D. üstlenmişti.

Ölen şahsın ailesinin avukatı Bayram Özcan’ın olay yerinde elde edilen video görüntülerin bilirkişiye gönderilerek, olayın kim tarafından işlendiğinin belirlenmesi talebi ile ilgili olarak hazırlanan rapor tamamlandı.

Dosyaya sunulan bilirkişi raporunda video görüntülerinde kesici aletin olayı üstlenen küçük kardeşin değil, diğer sanık olan büyük kardeş M.F.D.’nin elinde olduğunun göründüğü iddia edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız