SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kesin ve Kesin Yapılmalı.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:06:39
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, “Nokta transferler hakkında başkan ile bir araya geleceğiz. O eksikliklerimizi de gidererek özellikle çok nokta transferler konusunda hemfikiriz. Ama onların kesin ve kesin yapılması gerekiyor” dedi.

“BAŞKANIMIZ İLE EKSİKLİKLER KONUSUNDA HEMFİKİRİZ”

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ve bazı oda başkanlarının antrenmanı ziyaret esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İldiz, kamuoyunun beklentisi ile ilgili olarak şunları söyledi;  “Heyecan olmazsa bu iş yapılmaz. Geldiğim günde gördüm o heyecanı. Eksikliklerimizi giderdikten sonra hedefimiz belli olacak. Malatyaspor olarak ilk önce gerçekçi olmamız lazım. Ayaklarımız yere sağlam basmamız lazım.  Çok zorlu bir gruptayız. Kulüp başkanımız ile eksiklikler konusunda hemfikiriz. Malatyalıların bize karşı inancını biliyorum. Bizimde o şekilde bir inancımız var. Bu inanç birlikteliği içerisinde İnşallah, özellikle eksiklikler giderildikten sonra daha net şeyler konuşabiliriz.”

“NOKTA TRANSFERLER YAPILMALI”

Takımdaki son durum hakkında konuşan İldiz, “Sezon başı olduğu için takıma gelenler ve gidenler olacaktır. Bu gayet doğal bir durum. Gençlerimiz hakkında şunu söyleyebilirim; sezon başında biliyorsunuz onları kampımıza alıyoruz. Gelişimlerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizim kendi  U-21 maçlarımız var.  Bir kere o çocuklar oraya hazırlanıyor. Onun dışında gelişimlerine katkıda bulunabilecek kulüp olursa vereceğiz tabi.  Şuanda birincil amacımız 1461 Trabzon maçı olacaktır. Nokta transferler hakkında başkan ile bir araya geleceğiz. O eksikliklerimizi de gidererek özellikle çok nokta transferler konusunda hemfikiriz. Ama onların kesin ve kesin yapılması gerekiyor” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız