SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kendimize Olan Güvenimiz Tam"

0
Güncellendi - 2018-09-15 22:19:45
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, Beşiktaş deplasmanından puan ya da puanlarla döneceklerini söyledi.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın küçük bir kamp dönemi gibi geçtiğini ifade eden Yıldırım, takım olarak milli arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirtti.

Yıldırım, Beşiktaş karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını kaydederek, "İnşallah Beşiktaş deplasmanından puan ya da puanları alıp döneriz" dedi.

Sakatlık sürecini atlattığını aktaran Yıldırım, "Sezonun ilk maçında bir sakatlığım oldu. Dört hafta takımdan ayrı kaldım. Şuan iyi durumdayım. Eğer hocam şans verirse, Beşiktaş maçını iyi değerlendirmek istiyorum. Güzel bir futbolla da puanları almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yıldırım, Beşiktaş deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini belirterek, şunları söyledi:

"İyi bir takımımız var. İyi de puanlar topladık. Beşiktaş deplasmanına da o havayla gidiyoruz. İnşallah deplasmandan puan ya da puanları alırız. Kendimize olan güvenimiz tam. Çünkü iyi çalıştık. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdik. Geçen sezonki gibi oynarsak kesinlikle puanları alacağımıza inanıyorum."

Takımda iyi bir hava olduğunu dile getiren Yıldırım, "Milli arada sakatlıkları olan arkadaşlarımız takıma döndü. Benimde sakatlığım vardı, bende takımla birlikte çalışmalara katıldım. Takıma sonradan gelip hazır olmayan arkadaşlarımızda bu arayı iyi değerlendirdi. Takımda iyi bir hava oluştu. Önümüzdeki milli araya kadar istediğimiz puanları toplayıp, üst sıralarda yer almak istiyoruz" dedi.

Geçen sezon Beşiktaş deplasmanında Beşiktaşlı futbolcu Quaresma ile girdiği ikili mücadele sonrası çok eleştirilen Yıldırım, "Quaresma ile herhangi bir sıkıntım yok. Sosyal medyadan sürekli etiketleyip, bir şeyler yazıyorlar. Bana yorumlar atıyorlar ama o olay benim için bitmiştir. O olay geçen senede kaldı. Zaten art niyetli bir durum olmadığını da ifade etmiştim. Geçen sezon bitti, bu yeni sezon ve yeni hedeflerimiz var. Beşiktaş karşılaşması da bunlardan birisi. En iyi şekilde oynamaya çalışıp, puanları almayı düşünüyoruz. Bizim için Malatyaspor ve Malatyaspor'un taraftarı önemli. Onlara iyi bir futbol izletip, puanları almayı istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • yavuz hoca (5 yıl önce)
    Ufku dar olanın geleceği karanlıktır.Taraftarlar gibi(bir kısım) futbolcu kardeşlerimizin de ufuklarının dar olmadığını görmek çok sevindirici.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    4 tane yiyip gelmeyin 1-0 yenilin gelin evinizdeki maçları kazanın yeter sizden deplasman galibiyeti bekleyen yok Konya’ya çok kötü oynadınız
    0
    0
    Yanıtla