SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kesintisiz Trafik Akışı Olacak"

A- A+ PAYLAŞ
Battalgazi kavşağında yapılması düşünülen köprülü kavşak inşaatına yakın bir zamanda başlanacağı öğrenildi.
 
Köprülü kavşağın 98,40 metre uzunluğunda olacağını belirten AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Malatya - Elazığ yol güzergahı üzerindeki Battalgazi Köprülü Kavşağı; 98,40 metre boyunda; 26,30 metre eninde olup; önçekim -öngerilmeli betonarme basit kiriş kavşak köprüsü ve kavşak yolları ile birlikte toplam 675 metre uzunluğunda olacak kavşağın; yapılmasıyla şehir içi trafiğin üstten, Elazığ ve Kayseri istikametindeki şehirlerarası trafiğin de alttan akışı sağlanacak olup; çevre yolunda da kesintisiz bir trafik akışı gerçekleşecektir. 20 Temmuz 2010 tarihinde ihaleye çıkan Battalgazi Köprülü Kavşağı'nın ihale süreci; Kamu İhale Kurulu'na (KİK) yapılan itiraz ve alınan düzeltici işlemler sonucunda; 1 yıldan fazla sürmüş ve ihale Kamu İhale Kurulunun 3. kez aldığı karara istinaden 04.07.2011 tarihli komisyon kararı ile 10 milyon 280 bin 612 TL ihale bedeli ile Es-Peker İnşaat'ın taahhüdünde kalmıştır. İşe ait bu sözleşme firma ile imzalanmış olup; firma 15 gün içerisinde çalışmalara başlayacaktır" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız