SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KESK Eylemine Polis Müdahalesi.. 20 Gözaltı

0
Güncellendi - 2017-02-06 16:34:06
KESK Eylemine Polis Müdahalesi.. 20 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da görevlerinden ihraç edildiklerini öne sürerek eylem yapan KESK’li gruba polis müdahale etti.

Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu (KESK) tarafından Malatya’da Kanun Hükmünde Kararname ile görevden ihraç edilenler için oturma eylemi düzenlendi. Yüzüncüyıl Kavşağında toplanan KESK üyeleri görevden almaları protesto etmeye başladı.

Ancak her türlü gösteri ve basın açıklamasının valilikçe yasaklanması nedeniyle polis ekipleri gurubu dağılmaları yönünde uyardı. Polisin tüm uyarılarına rağmen eylemlerine devam eden guruba müdahale gecikmedi. Çevik kuvvet polisleri ve sivil ekipler izinsiz gösteri yapan KESK üyelerini gözaltına aldı. Bu sırada slogan atmaya devam eden göstericiler polise uzun süre direndi. Gözaltına alınan 20 kişi emniyete götürüldü.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • İHRAÇ (7 yıl önce)
    1-Bu arkadaşlar darbeci fetöcü değil 2-Hiç bir yargı kararı,soruşturma ,suçlama olmadan işlerinden ihraç edildi.3-OHAL den kaynaklı olarak doğru düzgün bir şekilde yargıya gidemiyorlar.6-Mademki suçluyuz bizi yargılayın kendimizi savunalım aklanalım diyorlar.7.Bu ve benzeri eylemler için ANYASAYA göre izin almak gerekmiyor yani anayasaya göre suç değil(yani bozguncu pravakatör vb değiller)8-Tam tersi bu eylemleri engellemek suçdur. Bütün bü yaşanan mağduriyetleri birgünde bu arkadaşlardan gidip dinleseniz eminim hak vereceksiniz.Belki destekde verirsiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (7 yıl önce)
    Kimi demiş Dikdator luk kimi insanlar hakkını arayamiyor Dikdator luk olsa o insanlar oraya toplanması bile. Polisten uyarMadam direk daha sert müdahale ederdi. Siyasi düşünceleriniz ve karşıtlığı niz yüzünden buralara saçma yorumlar yazmayın. Her önüne gelen pankart alıp sokağa çıkıp bağırıp toplanamaz kural var kanun var.prosedür izin var.Şu Dikdator diyen arkadaş Dikdator luk olsa sen buraya o yazıyı yazamadım bunu da bil. Burası demokratik sosyal hukuk devleti. Muz Cumhuriyeti değil . Küçük bir eylem toplantıda olsa kurallara uyacak herkes.
    0
    0
    Yanıtla
  • İrfan (7 yıl önce)
    Bunlarınki hak arama değil toplumun huzurunu bozmak hak kanuni yoldan aranır tabi suçsuzsa
    0
    0
    Yanıtla
  • fetö örgütü üyelerinin ihracı adı altında hükümetin kendinden olmayan hoşuna gitmeyen insanları bunlarda fetö'cu diyerek suçsuz yere işlerinden ekmeklerinden olan insanlar kimsenin toplum huzurunu bozmaya nıyetı yok haksız yere işlerinden atılmanın mücadelesini veren insanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    12 eylül 1980 faşist cunta döneminde ben darbeden atılmıştım.10 yıl mücadele ettik 1992 yılında göreve tekrar döndük.O yıllarda binlerce dilekçe verip haklarımızı araya biliyorduk.Bu vatandaşların niçin görevden atıldığı belli değil.KESK üyelerinin FETO ile bir bağlantısı olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • basri (7 yıl önce)
    İnsanlar demokratik haklarını kullanamaz oldu artık bundan sonra ülkede diktatörlük hakim.Ey Malatya halkı sizler sizin gibi düşünmeyen size göre sizden olmayanın ezilmesine tekmelenmesine karşıdan bakıp seyredin ama yarin sıra size geldiğinde sakın bende demoktarik hakkımı arıyorum deme o gün sana bu zulüm yapıldığında dönüpte isyan etmeyin bugün bana yarin size.UNUTMA
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyaPlatformu. (7 yıl önce)
    Niye Vatandaşlarımıza Emniyet Güçleri Terörist Muamelesi Yapıyorlar . . . ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (7 yıl önce)
    Kurunun yanında yaşta yanar.allah onlarında yardımcısı olsun .Suçsuz insanlarda hakkını arayabilmeli bu şekilde olmamalı .
    0
    0
    Yanıtla