SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Keşke" Dediler, Gerçekleşti

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:16:09
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,"Keşke Bütün Çocuklar Mutlu Olsa" projesi kapsamında Yeşilyurt ilçe sınırları içerisinde yaşayan ve çeşitli istekleri belirlenen dört çocuğa, keşke olsa dedikleri isteklerini evlerini ziyaret ederek teslim etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcısı Mehmet Güner ile birlikte Yeşiltepe Mahallesinde yaşayan Rabia, Ali, Batuhan ve Ahmet isimli yetim çocukları ziyaret ederek keşke olsa dedikleri sürpriz hediyeleri takdim etti.

Yeşilyurt Belediyesi  "Keşke Bütün Çocuklar Mutlu Olsa" projesi kapsamında Yeşilyurt ilçe sınırlarında yaşayan yetim ve öksüz çocukları belirleyerek, çocukların hayal dünyasında keşke olsa dedikleri isteklerini verilen bir forma yazmaları istenmişti. Yetim ve öksüz çocuklar tarafından doldurulan ve içeriğinde keşke olsa dedikleri istekleri bulunan formları değerlendiren Yeşilyurt Belediyesi Yeşiltepe Mahallesinde yaşayan dört yetim çocuğun isteklerini yerine getirdi.

POLAT, “ONLARIN MUTLULUKLARI HER ŞEYEDEĞER”

Bu kapsamda yetim ve öksüz çocukları evlerinde ziyaret eden Başkan Polat, " Keşke Bütün Çocuklar Mutlu Olsa projemiz çerçevesinde ilçemizdeki bütün yetim ve öksüz çocukların ziyaretlerini gerçekleştirerek onlara bir form verdik. Verilen bu forma keşke olsa dedikleri isteklerini yazmalarını istedik. “Keşke” dedikleri istekler çerçevesinde de Yeşilyurt Belediyesi olarak çocukların isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. İnşallah kademeli olarak bütün çocuklarımızın isteklerini karşılamaya çalışacağız, çocuklarımızı evlerinde ziyaret ederek isteklerini yerine getirmeye çalışacağız. O kadar ilginç keşkeler var ki, keşkeler içerinde bir çocuğumuz kırmızı ayakkabım olsun diyor, bir başkası büyük bir oyuncak ayım olsun diyor, keşke umreye gitsem diyor. Keşke bisikletim keşke fotoğraf makinem olsa diyor. Bu çocuklarımızın “keşke” olsa dedikleri isteklerini çok doğal ortamda ve aniden sorulan sorular çerçevesinde söylemiş oldukları isteklerini yerine getirdik. Şimdide bu çocuklarımızın isteklerini kendilerine teslim ediyoruz.  Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde dört çocuğumuz vardı bunlardan biri de Rabia'ydı. Rabia keşke kırmızı bir ayakkabım olsa demişti. Rabia'nın kırmızı ayakkabısını, Ali'nin bisikletini, Batuhan'nın tabletini ve Ahmet'in arabasını teslim ettik. Bu çocuklarımıza ayrıca yaş durumlarına göre de kitap setleri hediye ettik. Çocuklarımızın mutlulukları her şeye değiyor" ifadelerini kullandı.

Çocuklar “keşke” olsa dedikleri hediyelerini alırken mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve çalışma arkadaşları da yetim ve öksüz çocukların isteklerini yerine getirmenin mutluluğu içerisinde ziyaretlerine son verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız