SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Keşke Direkt Çıkabilseydik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:37:15
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Yeni Malatyaspor Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır, Yeni Malatyaspor'un son haftalarda ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduklarını söyledi. 

Çakır, iyi bir takıma sahip olduklarını ifade ederek, "Keşke PTT 1. Lig'e direkt çıkabilseydik. Play-off'tan değil de, direkt şampiyon olarak bir üst lige çıksak, daha rahat edecektik. Belki de stres yaşamayacaktık. Direkt şampiyon olamasak da takımımız Play-off'a kalabiliyor. Takımımız son haftalarda iyide mücadele ediyor. Gerçekten kaliteli maçlar seyrediyoruz. Tarsus İdman Yurdu'na deplasmanda 3-2 mağlup olduk. Uzatma dakikalarında 2 gol yedik. Futbolda her şey var. Biz her haliyle takımımızı seviyoruz. Önemli olan mücadele edebilmek, bu şehri temsil edebilmektir. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularımızın son haftalarda ortaya koyduğu mücadele ve gayret bizleri mutlu etti. Netice ne olursa olsun, önemli olan iyi mücadele etmektir. Orada görev alan herkes, Malatya için mücadele ediyor. Bundan dolayı mutlu olduk. Netice ne olursa olsun, bu mücadele devam ettiği sürece Malatya, spor noktasında da çok iyi yerlere gelecektir. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki Play-off'a arkadaşlarımız en iyi şekilde hazırlanacaktır. Artık Play-off'u bekleyeceğiz, sonuca bakacağız. Her türlü sonuca hazırlıklı olmalıyız. İyi bir takımımız var. Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor'un her zaman yanında olduklarını dile getiren Başkan Çakır, "Belediye olarak şirketlerimizle her türlü desteği sağlıyoruz. Ama bu iş sadece bize kalmamalı. Biz bu işin bir tarafında olmalıyız. Ama bütün Malatya kamuoyu bunu maddi olarak sahiplenmelidir. Mutlaka herkesin manevi desteği olmalıdır. Ama maddi olarak da, imkanı olan hemşehrilerimiz sahip çıkarlarsa, çok daha iyi olur. Biz her zaman Yeni Malatyaspor'un yanındayız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız