SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Keşke Projesi' Yine Sevindirdi

0
Güncellendi - 2017-03-17 19:10:11
'Keşke Projesi' Yine Sevindirdi
A- A+ PAYLAŞ

Suluköy mahallesinde geçtiğimiz yıl ikamet ettikleri evde sobanın patlaması sonucunda Anne Zahide Özdal’ı kaybeden çocukları Başkan eşleri anneler yalnız bırakmadı. Hayalini kurdukları eşyaları karşılarında gören çocukların yaşadığı mutluluk duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Yeşilyurt Belediyesinin sosyal sorumluluk hizmetlerinden “KEŞKE” projesiyle annelerini kaybeden çocukların hediyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın eşi Fatma Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı’nın eşi Sadiye Kahtalı ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın eşi Yasemin Polat tarafından gerçekleştirilen sürpriz ziyaretle teslim edildi.

2014 yılından bugün kadar 657 yetim ve öksüz çocuğun hayallerini gerçeğe dönüştürerek çocukları sevindiren, mahalle muhtarları ve duyarlı vatandaşların destekleriyle yürüttüğü Yeşilyurt Belediyesi “KEŞKE” projesi devam ediyor.

SULUKÖY MAHALLESİNDEKİ “KEŞKE” ZİYARETİ DUYGULANDIRDI

 “KEŞKE” projesiyle evlere gerçekleşen ziyaretlerde duygusal anlar yaşanırken, Suluköy Mahallesinde yaşayan Özdal ailesinin küçük fertlerinin “KEŞKE” formunda yazılı olan istek ve hayalleri ayrı bir hüzün oluşturdu.

Yeşilyurt Belediye sınırlarındaki Suluköy Mahallesinde ikamet eden Özdal Ailesinin oturduğu evde geçen yıl sobanın patlamasıyla baba Mehmet Özdal, eşi Zahide ile çocukları Serap, Seher, Servet, Samet ve Mehmet yaralanmışlardı. Bu talihsiz olay sonucunda anne Zahide Özdal’ı kaybeden Özdal ailesinin küçük fertleri, Yeşilyurt Belediyesi “KEŞKE” projesiyle isteklerini ilettiler. Çocukların gönderdiği formdan haberdar edilen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, çocukların tüm isteklerinin yerine getirilmesi ayrıca Belediye’nin diğer yardımlarının Özdal ailesine iletilmesi için Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne talimat verdi.

Çocukların yaşadıkları heyecanla duygu dolu anlar yaşayan başkan eşleri çocuklarla yakından ilgilendi. Hayalini kurdukları isteklerine kavuşmanın heyecanı ve coşkusunu yaşayan çocuklar, Fatma Çakır, Sadiye Kahtalı, Meltem Kavuk ve Yasemin Polat’a teşekkür etti.

Çocuklara tablet bilgisayar, çalışma masası, ayakkabı, oyuncaklar ve kitap seti hediye edilirken, ailenin diğer fertlerine ise Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan diğer yardım malzemeleri takdim edildi.

‘ANNEMİZİ KAYBETTİK, HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞIYORUZ’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren aile fertleri, “Rabbim bizim çektiğimiz acıyı başkalarına yaşatmasın. Aile olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Geçen yıl sobamızın patlaması neticesinde annemizi kaybettik. Hep birlikte hayata tutunmaya çalışıyoruz. “KEŞKE” Projesi’yle bizlere hediyeler gönderen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’tan Allah razı olsun. Kapımızı çalarak evimize misafir olan, bizlerle yakından ilgilenen Fatma Çakır, Sadiye Kahtalı, Meltem Kavuk ile Yasemin Polat hanımefendiye ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştular.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız