SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Keşke Sezonu Galibiyetle Kapatsaydık"

0
Güncellendi - 2019-05-26 21:52:53
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Antrenörü Hakan Çalışkan, “Fenerbahçe'nin de Antalyaspor'u yenmesinin ardından UEFA'ya kalmış olduk. Bu Avrupa macerası inşallah kulübümüze her anlamda katkı sunar. Bunu hep birlikte göreceğiz. Bu sezonu ilk 5 içerisinde tamamladık” dedi.

Çalışkan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ligin son maçını iyi bir skorla tamamlamak istediklerini ancak olmadığını söyledi.

Karşılaşmanın Bursaspor için hayati bir önem taşıdığını aktaran Çalışkan, şöyle devam etti:

"Karşılaşmanın ikinci yarısı daha çok mücadele ettik. Yapılan değişiklikler bizi daha olumlu sonuçlar verdi. Belki ikinci golü de bulabilirdik. Fenerbahçe'nin de Antalyaspor'u yenmesinin ardından UEFA'ya kalmış olduk. Bu Avrupa macerası inşallah kulübümüze her anlamda katkı sunar. Bunu hep birlikte göreceğiz. Bu sezonu ilk 5 içerisinde tamamladık. Yeni Malatyaspor Kulübü her yıl üstüne koyarak giriyor. Belki de önümüzdeki yıl ilk üç içerisinde olabilir. Söylenecek fazla bir şey yok. Keşke sezonu galibiyetle kapatabilseydik. Ama oyuncu arkadaşların sezon başından sonuna kadar mücadelesi sonucu ilk 5'e kaldık. Camia ve şehir için hayırlısı olur inşallah."

Çalışkan, bir gazetecinin son 5 maçtaki başarılı performansları ve önümüzdeki sezon için yönetimle görüşmelerinin olup olmadığı yönündeki soruya, "Ben 3. ligden beri ben bu periyodun içeresinde bulundum, bu başarıları yaşamış oldum. Geçen yıl yine kritik bir dönemde Ali Ravcı hocamla yönetim bu görevi güvendi ve bize görev verdi. Biz de bu kritik süreçleri çok iyi atlattığımızı düşünüyoruz. Başkanımızın geçen hafta açıklamaları var. Takdir yönetim kurulumuzundur. Sonuçta bizim böyle planlı veya beklentimiz de yok tüm yetki kulüp yönetiminde. Tahminim yeni bir hocayla yollarına devam edeceklerini düşünüyorum. Hayırlısı diyelim. Önemli olan Yeni Malatyaspor. Bizler gelip geçiciyiz. kalıcı olan Yeni Malatyaspor. Yeni Malatyaspor bu ligde kalıcı olursa Malatya'ya inanılmaz maddi manevi katkıları olur. İnşallah da asansör takım değil de bu takım ligin kalıcı takımlarından biri tanesi olur” cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Mustafa Akbaş ve Robin yalçın ın neden takımlarından kovulup malatyaya geldikleri bir kez daha ortaya çıktı.Böyle çapsız oyuncuları sadece bonservissiz oldukları için alıp sonrada takımı yakmaları son derece normaldir.10 tane beleş transfer yerine 3 tane adam gibi transfer yapmak bize daha çok değer katar.
    0
    0
    Yanıtla
  • S.O.F.44 (4 yıl önce)
    Avrupaya gitmek şöyle veya böyle istemeye istemeye oldu dün maçı 20 dk da verdiler (bari yenilme berabere kalmayı bileydin) madem bu maçı verecektin Erzurumu niye yendin , peki iddan vardı ve geldin bu son maçını yazık mahalle takımlı gibi sahada yoktun sonradan toparlanmak için ikinci yarı bastırdın kongreye gidiyoruz Malatyaspor un onuru olur omurgası olur hiçbiri yok tabii arzulanan neticeyi alma sonra bizi taraftar desteklemiyor kombine almıyor evvela bu takımı İDARE edenler STADI doldurmayı değil KASAYI doldurmayı öğrenmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (4 yıl önce)
    Antalya 3 puan alsa ne olaca.Uefa katılma yı alamadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan Arpacı (4 yıl önce)
    Murat git Erzurum paklar seni burda işin yok
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    yine rakiplerin ikramıyla şansa bala böreğe avrupa'ya gidiyoruz. itiraz edenlere sırasıyla bize ikram edenleri hatırlatayım ( pendik, eskişehir, antalya) ama bu futbolcu ve zihniyetle seneye avrupa'da ve ligde işimiz çok zor. takım ve teknik heyet baştan aşağı yenilenmeli. disiplinli bir hoca ve yönetim olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELAHATTİN SARIOĞLU (4 yıl önce)
    MALATYA AVRUPA BURSA KÜME! İki gol de bulunduğum yerin önünde, bizim sol bek mevkiinde gelişti. İki orta yapıldı, iki gol oldu. Bursa oyuncusu hiç bir rahtsızlık yaşamadan istediği yere ortasını yaptı. İkinci yarıda çok yürekten, canımızı dişimize takarak oynadık. Bir kişi eksik değildik sanki. Gilerme’nin ilk yarı yedek kalmasını anlayamadım. Büyüleyen bir oyuncumuz vardı Kamara... Süper demek yetmiyor ondan için. Avrupa’ya gideceğiz... Bu çok büyük bir başarı... Tebrikler, teşekkürler herkese, kutlu olsun Malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    sahada gezen. resmen malatya ile dalga geçen. eren tozluya 90. dk oyundan tutan kişilerden vallahide billahide hoca olmaz. takımın başına başka hoca geldiğinde. neden malatyalıları tercih etmediler diye yakınmayın... ikinci yarı eren tozlunun çıkması gerekirken pereranın çıkmasıda neyin nesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen Eren 1.lig futbolcusu
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Şu yorumlar beni çok güldürüyor. Zamanında bu memlekete sır kapısını izleten zihniyete yazıklar olsun. Futbol bu be kardeşim kimse kimseye satış yapmadı. Bursa maçında sahaya çıkan 11 imiz kabiliyetsiz insanlardı. Diğer maçlarda başka kadrolarla sahaya çıktık. Son 2 maçta kırmızı kart gören bifuma m. Akbaş ve mina cezalandırılmalı. Adem büyük takımdan defolup gitmeli. Yerine efendi futbolculsr gelmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedri Nursaç (4 yıl önce)
    Rezil olduk. Anlatabildim mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaddo (4 yıl önce)
    Kardeş sen neyin kafasındasın. Kimin ahını almışız acaba? Biz bursayı yensek ne değişecekti onu anlamadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • küme düşen Erzurum, Akhisar'ı hem orada hem burada yenip son maçta Bursa'ya kendi evinde yenilirsen aldığın ahlarla seneye de sen düşersin.
    0
    0
    Yanıtla
  • sen kimsin arkadaşım.Ne işin var malatyaspor un konuşulduğu ortamda.git kendi takımını konuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    hiç kusura bakma hoca. güzel malatyamızın adı lekelenmiştir artık. sen küme düşmeme mücadelesi veren bütün takımları yen, Bursa'ya evinde yenil. kusura bakmayın da aldığımız ahlarla seneye ne Avrupa da ne de ligde başarılı olabiliriz. küme düşmezsek iyidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozi (4 yıl önce)
    Emeğinize sağlık
    0
    0
    Yanıtla