SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Keşke Yaşanmasaydı'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Grup ekiplerinden Malatya Belediyespor'da İskenderun Demirçelikspor ile deplasmanda yapacakları maçın hazırlıklarını iddialı olarak sürdürüyor.

Yeşiltepe'deki Malatya Belediyesi Tesisleri'nde teknik Direktör İsmail Tekin yönetiminde bir çalışma yapan Turuncu-yeşilli ekipte, sarı kart cezalısı kaleci Ahmet, futbolcu Tuncay ve süresiz kadro dışı bırakılan Kazım dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Öte yandan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİspor maçında sol dizine aldığı darbe sonucu şişme olan Cuma ile grip olan kaleci Burak antrenmana katılmadı. Bu oyuncuların İskenderun Demirçelik maçına yetiştirilecekleri belirtildi.

Bugün tek idman yapan Malatya Belediyespor'da Teknik Direktör İsmail Tekin, antrenman öncesi futbolcularla 20 dakika süren bir toplantı yaptı. Tekin'in, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİspor maçını ve yaşanan olayları unutmalarını, önlerindeki maça konsantre olmalarını istediğini söylediği belirtildi. Takım daha sonra düz koşu ve ısınma hareketleri yaptı. İdman istasyon hareketleri ve 5'e 2 top çalışmasıyla sona erdi.

Antrenman sonrası basın mensuplarına bir açıklama yapan Teknik Direktör İsmail Tekin, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİspor maçı sonrası futbolcu Kazım ile antrenör Murat Uçkun arasında yaşanan kavganın üzüntü verici olduğunu söyledi. Tekin, yaşanan olaylardan dolayı üzgün olduklarını belirterek, "Keşke bu olaylar yaşanmasaydı. Tabi ben basın toplantısındayken bütün olaylar cereyan etmiş. Keşke olaylar bu şekilde gelişmeseydi. Ben yaşanan bu olaylardan dolayı spor kamuoyundan özür diliyorum" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİspor maçında kaybedilen 3 puanın farklı bir üzüntüsünü yaşadıklarını da ifade eden Tekin, "Maç içerisinde hakem hataları futbolcularımızın gerilmesine neden oldu. Hakemlerin verdikleri kararlarada bir anlam veremedik. Attığımız gol sayılmadı ve bunun yanında tartışmalı bir gol aleyhimize verildi. Maçın ikinci yarısında kontrolü elimize aldığımız sırada verilen kırmızı kart ile oyun düzenimizi bozdu ve maçı kaybettik" şeklinde konuştu.

İsmail Tekin, galibiyetlerin yanında mağlubiyetlerin de yaşanacağını kaydederek, "Artık önümüzde Pazar günü deplasmanda oynayacağımız İskenderun Demirçelikspor maçı var. Oyuncularıma da bu maça konsantre olmalarını söyledim. Hafta sonuna kadar hazırlıklarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz. Deplasmandaki bu maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız