SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Keskin Daha da Keskin!. "Hodri Meydan"

0
Güncellendi - 2018-01-20 02:45:40
Keskin Daha da Keskin!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da son yıllarda etkili olduğu öne sürülen bir grubu hedef alan açıklamalarıyla gündem oluşturan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, söz konusu kesimlere eleştirilerinin şiddetini daha da artırdığı yazılı bir açıklama yaptı. ER TV'de katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarının milletvekilleriyle ilgili bölümüne tepki gösteren AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin'i de isim vermeden eleştiren Keskin, "Hodri meydan"dedi.

Keskin'in açıklaması şöyle:

"Malatya’da toplumda rahatsızlığa neden olan ve artık her yerde konuşulmaya başlayan bir sorun varsa bunu dile getirmek Malatyalılık sorumluluğudur, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma sorumluluğudur. Söylediklerimizden ve ortaya koyduğumuz tablodan kim üzerine hangi konuyu alırsa alsın, zerre kadar korkum yoktur.

Öncelikle şunu ifade edeyim; Şelaleciler merak ediyormuş; odaların, derneklerin, vakıfların, şahısların yaptıkları ortaya dökülmeliymiş.

Hodri meydan…

Benim bütün ömrümü araştırın, sizin son 10 yılınızı araştırsınlar.

Benim tüm mal varlığımı araştırın, sizin son 10 yılınızı araştırsınlar.

Yine hodri meydan diyorum; Malatya’da kimler milletten para toplayıp vakıf adına mal mülk almış, sonra bunları satmış, onlarda ortaya çıksın.

Buyurun benide araştırın. Benim gizlim-saklım yoktur. Ben konuşurken bulunduğum ortamda sinyal kesici olmaz. Her şeyimiz açık ve net, veremeyeceğimiz bir hesap, cevaplandıramayacağımız bir soru yoktur.

Toplumda konuşulan bir meselenin gündeme getirilmesinden kim neden rahatsız olur ki. Bizim için FETÖ mücadelesi, 17-25 Aralık’ta başlamadı. Bakınız; Malatya’da gururla söylüyorum, hiçbir esnaf kuruluşu yöneticisi FETÖ ile bağlantısı yoktur, olmadı. FETÖ, Malatya’da esnaf odalarına giremedi, koymadık, onlara haraç vermedik. Bugünde FETÖ kırıntıları Esnaf Odasına giremeyecektir.

Ama ortakları FETÖ’den tutuklananlar ve onları kurtarmak için adliye koridorlarında gezenlerin bize hiçbir sözü olamaz. Ortakları FETÖ’den firar olanlar ve o ortaklarını kollayanlar bize kalkıp akıl veremez. FETÖ’nün paçavra gazetesine kayyum atandığında kendi gazetelerinde ağıt yakanlarda bize ders veremez. Özelliklede 16 Temmuz 2016 tarihine kadar FETÖ aleyhinde tek bir satır ve habere yer veremeyenler hiç konuşmasın. Bugün bunları kollayanlara elbette bir çift sözümüz olacaktır.

Bir siyasetçi zat kalkmış bizim siyasetçilere yönelik eleştirilerimizi Malatya için utanç verici bulmuş. Takdir kamuoyunundur.

Ancak şu hususları da dile getirmek istiyorum;

Malatya için utanç verici nedir biliyormusunuz?

FETÖ, 2013 yılında Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını ele geçirmek isterken, onlara destek vermektir, onların önüne düşmektir. Her şey unutuldu mu sanıyorsunuz. Hiç kimse bir şey bilmiyoruz, görmedik sanmasın. Biz o zaman TSO yönetiminin yanında durduk ve TSO’yu FETÖ’ya teslim ettirmemek için esnaf camiası olarak her türlü çalışmayı verdik.

Malatya için utanç verici olan nedir biliyormusunuz?

Sayın Cumhurbaşkanımızın FETÖ terör örgütü ile mücadelesinde en kritik dönemde Ankara’dan firar etmektir.

Malatya için utanç verici olan nedir biliyormusunuz?

FETÖ ile aslanlar gibi mücadele edenlerin aleyhinde algı operasyonu yapmaktır ve buna alet olmaktır.

Malatya için utanç verici olan nedir biliyormusunuz?

Bu millet Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gönülden bağlı iken, gidip 2-3 tane dernek ve vakıfa iradesini teslim etmektir.

Birde benim 15 Temmuz gecesi nerede olduğumu merak ediyorlarmış, ben milletimizle birlikte o gece meydandaydım. Belgemi istiyorsunuz, Anadolu Ajansına o gece meydanda verdiğim demecime ilişkin gece yarısı yayınlanan habere bakabilirsiniz. Benim o gece ne yaptığımı merak edenler; o gece saat 01. 34’te elimizde kayıtlı olan yaklaşık 20 bin kişiye meydanlara inmesi için cep telefonlarına toplu mesaj attığımı da bilsinler. Kaydını görmek isteyenler gelip görebilir. 17-25 Aralık olayından sonra bile FETÖ’cüların arkasına vagon olanlar, acaba kendileri ne yaptılar?

FETÖ’nün hükümet aleyhindeki kampanyalarına destek verenler, onlarla basın toplantılarından fotoğraf çektirenler kalkıp bize ders veremez. FETÖ ile hatıra fotoğrafı çektirenler, yurtdışı gezilerine gidenler, FETÖ toplantılarının müdavimi olanlar, FETÖ’ya parasal kaynaklar aktaranlar bugün nerede kümelenmişse orada sorun vardır. Biz işte o sorunu dile getiriyoruz. Yalan mı?

Ben etrafıma, çevreme bakıyorum, FETÖ ile bağlantılı hiç kimse çevremde yoktur, olmadı, olamazda. Birde şelaleciler çevresine baksınlar.

Şunu da ifade etmek istiyorum; esnaf ve sanatkarımızın yanında kentimiz Malatya’nın sorun ve taleplerine ilişkin olarak 2002 yılından itibaren Sayın Cumhurbaşkanlarına, Sayın Başbakanlara ve Sayın bakanlar ile ilimiz milletvekillerine verilen, gönderilen ve takdim edilen tüm dosyalar arşivde mevuttur. Hangi sorunu ne zaman ve nerede gündeme getirdiğimizi merak edenler gelip görebilir, inceleyebilir."

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

107 yorum yapılmış

  • Aynur (5 yıl önce)
    Bsk detekliyorum dün Feto ydu bugün selale yarin yan kuruluş ne tureyecek ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    “…MALATYA’DA KİMLER MİLLETTEN PARA TOPLAYIP VAKIF ADINA MAL MÜLK ALMIŞ, SONRA BUNLARI SATMIŞ…” şöyle biraz kafasını kumdan çıkararak çevresine bakan her duyarlı vatandaş, bunu birçok yerde rahatlıkla görebilir. Örneğin, ÇÖŞNÜK KULE PARK NE OLDU? Aynısını şimdi Necip Fazıl Kısakürek Camii bahçesinde yapmaya çalışıyorlar vs.Yeşil alanları bir bir yok edip ortasına beton bina dikmek de bir hırsızlıktır. BAŞKANIM SEN RAHAT OL. Doğru tektir. 9 yanlışın toplamı da bir doğru etmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil (6 yıl önce)
    Büyük cesaret doğrusu... Yani seçim yaklaşıyor seçilmek için konuştu desem çok iyi biliyorum ki seçilmek için konuştuğu şeyler onu artık muhtar bile yapmaz demeyelim de yaptırmazlar çünkü Malatya da iktidarın adresine çatmış adam...İnşallah bu adama Güçler yetmez... Bizde bu kafa olduktan sonra bizi cemaatler dernekler yönetmeye devam edecek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Teyfik (6 yıl önce)
    Bu memleketin şevket başkan gibi dürüst insanlara ihtiyacımız var yolun açık olsun başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • tarık (6 yıl önce)
    kellim kellim la yenfa yani konuş konuş boş malı götüren götürdü baskanım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekrem (6 yıl önce)
    Ülkemizi ve malatyamizin çikarlarini düsünen saglam ve dik duran kisilerin yönetimde olmalarini diliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • kapadokya5 (6 yıl önce)
    yorumların tamamını okudum. öncelikle bu başkan hem milletvekilleri ile hemde bahsettiği gurup ile kol kola geziyordu. ne oldu şimdi acaba kılıçları çekti. 2.cisi şu milletvekilleri malatya ya ne fayda sağlamışlar. mustafa şahin elle tutulur ne iş yapmış . ha öznur hanım niye başörtüsüne büründü tabi ki o başörtüsüs ona yeni seçimlerde vekillik yolu açacak. birde büyükşehirin şehrin her boş alnını ücretli otoparkka çevirmesine ne demeli? niyazi mısri caddesinde kaldırımı bile otoparka çevirmişler. inanmayalar çınar plazanınn tekele doğru olan kaldırımlarına baksınlar. yazılacak çok şey var ama. neyse ...
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim ilhan (6 yıl önce)
    her kesin 10 yıllık konuşmaları ortaya döksek fetöçü yok ki siyasette ve odalarda konuşmak çok kolay malatya ya yapılacak ne iş yapılmış şöförler odası üyeleri çok mu saygılı taksi ve minübüs meslektaşlarına insanlık dersi versen çok iyi olurdu onlara kimlik kazandırdınız ama insan olmayı öğretsen güzel olurdu sayın başkan siyasi çıkışınız çok güzel saygılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 malatya44 (6 yıl önce)
    Sayın baskan helal osun bu kentin temel sorunlarıyla ilgilenemiyen bu soruları ilgili makamlara iletme cesaretini gösteremiyen birilerinin sizin gibi temel toplumda kabul gören birine dil uzatma söz söyle hakklna sahip değiller bunların hangi işlerle meşgul olduklarını şehrin çoğunluğu takip ediyor bunlarda bilgi tercübe ruh zenginliği yok bu kentin saklamağa çalışılan gerçek sorunlarını dile getirip kamu oyu ile paylaşıp sesinizi yükseltek bu yürekliliği gösterdiğiniz için tekrar teşekür ediyor devamlarını bekliyoruz arkandayız saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Helal olsun Şevket Başkan hiç kimsenin söyleyemediklerini dile getiriyorsun. Bizim milletvekilleri hiç bir iş yapmayıpckendi yakınlarına makam ve rant vermekle meşguller.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (6 yıl önce)
    İZMİR DE YAŞAYAN BİR MALATYALI OLARAK CESARETINDEN DOLAYI BAŞKANI TEBRİK EDİYORUM YA KARDEŞİM BU DERNEĞİN NAMINI ŞANINI BELEDİYELERDEKİ ÖRDÜĞÜ ÖRÜMCEK AĞINI 1200 KİLOMETRE UZAKTAN BİLE DUYUYORUZ MALATYADA YAŞAYANLAR GÖRMÜYORMU HERKES DEVEKUŞU GIBI KAFASINI KUM'A SOKMUŞ ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR MALATYALI SIYASETÇİLER (ONLAR KENDİNİ BİLİYOR) 15 TEMMUZ'DA HİÇ Mİ DERS ALMADINIZ BİRAZ DAHA KAFANIZI KUM'A SOKARSANIZ NAMI İZMİR DEN SONRA YUNANİSTAN DAN DUYULACAK HABERINIZ OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (6 yıl önce)
    MEŞALECİLER olmasın o başkanım !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslan (6 yıl önce)
    Allahına gurban şevket reis dik dur eğilme bu millet seninle . Senin konuştukların malatyamizin acı gerçekleri inşallah bu fetö gibi oluşumlar ülkemiz den yok olup gideceklerdir allahin izniyle . Bu gibi olusumlara rabbim firsat vermesin insallah . Bunları perişan eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (6 yıl önce)
    Yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla baya bu adamlar Malatya'nın sinir uçlarına yerleşmiş umarım devlet büyükleri bu konuya el atar
    0
    0
    Yanıtla
  • Müfit (6 yıl önce)
    Çok da tın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltylı (6 yıl önce)
    Sayın başkanımızı sonuna kadar destekliyorum.Bu ülkede gençler bi işe alınırken illa bi grubun, zümrenin yada bi cemaatin üyesi mi olacak.sayın cumhurbaşkanımız Malatya'nın ne sorunu var dediğinde herşey çok iyi diyen vekillere değil Malatya'nın sorunlarını dile getiren insanlara ihtiyacımız var.Bunlari sayın cumhurbaşkanımıza anlatacak insanları destekliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Ağzına sağlık başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı (6 yıl önce)
    helal olsun ŞEVKET KESKİN'e adam gibi adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (6 yıl önce)
    Bu memleket ne çektiyse hep bu tür gruplardan çekti yok cemaat oldu feto oldu.herzaman bu millet kendine bir kulp buldu şimdi de Şevket başkanın deyimiyle şelaleciler çıktı...Şevket başkan konuştukça bu şelalenin yan kolları bi yerlerden hopluyor.şevket başkanım dik dur eğilme...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    ( Lâ fetâ illâ Ali, lâ seyfe illâ Zülfikâr ) Zülfikar gibi keskin kılıç, Ali gibi bir yiğit bulunmaz ” diye buyurur Cebrail Aleyhiselam.. Şevket başkan adı gibi yiğit, soyadı gibi keskin bir başkandır. Esnafla çoğu zaman içli dışlı ve esnaf sorunlarını sürekli dile getiren bir insandır. Kendisinin yaptığı açıklamaya bir malatyalı esnaf olarak sonuna kadar katılıyorum. Darbeden önce sayın cumhurbaşkanımızın uyarılarına rağmen menfaatleri için fetö'nün kuyruğundan ayrılmayan malum milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız kuyruk sıkışınca hemen Tayyip Erdoğancı oldular ama yemezler. Fetöcüleri cezaevinden çıkarmak için fink atan, bizdendir bizim dernektendir diye mazlumlaştıranları da gayet iyi biliyoruz. Sizde bu dünyada değilse bile ahirette hesap vereceksiniz ve darbe gecesi şehit olan 248 yiğidin, binlerce gazinin ve fetöye karşı durmuş diğer vatan evlatlarının elleri yakanızda olacak inşallah. Sayın cumhurbaşkınımız Recep Tayyip Erdoğan olmasa milletvekillerimize belediye başkanlarımıza bakalım kaç oy çıkar seçimde. Sayın başkan keskin elinden geldiğince açıklamada ifade etmiş. Başka söylenecek söz yok. Vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammet (6 yıl önce)
    Milliyetçi olan herkes bu açıklamaların arkasında durmak zorunda . Ben Şevket Keskin ile hiç tanışmadım . Ama şu söylenenlere bir bakın yaşadıklarımıza 15 Temmuza bir bakın . Dün Fetö bugün başka cemaat yapılanmaları yine kadrolaşmalar yine her kurumu ele geçirme çalışmaları . Millet olarak darbeden döndük ölümden döndük . Birlik olalım ve artık din kisvesi altında bizimle oynamalarına izin vermeyelim . Allah rızası için devletimizden başka milletimizden başka hiç bir irade olmasın artık
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET KAYA (6 yıl önce)
    ALLAHINA GURBAN BAŞKAN. SONUNA KADAR SENİ DESTEKLİYORUZ. DİK DUR EĞİLME BU MİLLET SENİNLE.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (6 yıl önce)
    ALLAHINA GURBAN BAŞKAN. SONUNA KADAR SENİ SESTEKLİYORUZ. DİK DUR EĞİLME BU MİLLET SENİNLE.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (6 yıl önce)
    Şimdi birkaç aklı evvel şevket keskini tanımıyorum, kaç senelik esnafım ismini yeni dıydum minvalinde açıklamalar yapmış sen şevket keskini tanımıyosan ama ben 10 seneden fazladır malatya dışında yaşamama rağmen tanıyorum malatya da esnaflık yapıp esnaf odası başkanını tanımamakta bi hayli ilginç. Neyse ben Şevket keskin olayına fazla girmeyeceğim tebrik edip geçiyorum. Bir kaç senede bir ancak gelebiliyorum memlekete ve her geldiğimde bu mevzu bahis derneğin adını heryerde duymaya başladım. Son senelerde türeyen bu güce nasıl ulaştığı da açıkça belli olan bu malum derneğin amansız savunucuları belli ki rant elde edenler yoksa Şevket Keskin in böylesine haklı bi eleştirisine karşı bu kadar tepki verilmesini anlamak güç. Rant peşinde olmayan hiçbir gücün karşısında eğilip bükülmeyen, el etek öpmeyen Malatyalılara selam olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (6 yıl önce)
    Nihayet birisi çıkıp 'kral çıplak' dedi...
    0
    0
    Yanıtla
  • yazıhanlı (6 yıl önce)
    özellikle belediyede ve akpartide yapılanmasını bildikleri halde malatyada bunları söylemeye kimse cesaret edemiyordu helal olsun şevket keskin
    0
    0
    Yanıtla
  • yunus (6 yıl önce)
    Başkan yerden göğe kadar haklısın. Önce FETÖ vardı şimdi ŞELALECİLER var isteğini üniversite işe alıyorlar istediğini müdür yapıyorlar istediğini öğretim görevlisi. Yarın ikinci FETÖ doğarsa şaşmayın abı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aziz (6 yıl önce)
    Daha keskin ol başkan açık konuş bu Şelaleciler kim kime hükmediyor daha dün akşama kadar gezdiğin her defasında şükranlarini sunduğun belediye başkanımı millet vekilimi hangisini aldatmislar hangisini kandırmışlar sayın editör bunu yayınlayacak cesaretin varmı kactane yorum yaptım yayınlamadım
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (6 yıl önce)
    Bravo ağzına sağlık şevket bey,60-70 kişilik bir ekip ve çevresinde toplam oyları 1000 taneyi geçmeyen meşaleci grup malatya akpartinin etinden sütünden yararlanıyor,tso fetönün adayınada destek verdiler,yeni seçilmiş rektöre de destek verdiler,nisanda seçilecek bir adayı daha var ismi mevzu bahis değil kır sakallı 70 yaşlarındaki beyefendiye şimdiden çalıştıklarını biliyoruz.bu grup 30-35 yıl önce kışla caddesindeki boğazi çay ocağında otururken,bugün bakıyoruz milyon dolarlık işler ihalelere katılıyorlar,bir belediye başkanı varki ancak kendi reklamını yapar çok göze batan bir insan akparti bunlara kalmışsa vay memleketin haline......
    0
    0
    Yanıtla
  • KRAL (6 yıl önce)
    daha MEŞALECİLER demeye cesareti olmayan bir şehir ve insanlar. İnsanlar hakkedildiği gibi yönetilir. ve unutmayalım ALLAHIN ADALETİ ER GEÇ TECELLİ EDER.
    0
    0
    Yanıtla
  • Elazığlı (6 yıl önce)
    Allah Malatyalı milletvekillerinden razı olsun.. Şevket başkana kızıyorum çünkü Malatyalıları uyandırıyor.. ne güzel hizmet yapmıyorlardı Malatya ya.. uyutuyorlardı! Malatya milletvekilleri adamcılık, iş başvuruları, rant, vakıf vs böyle seyler ile meşgulken biz Elazığlılar ve milletvekillerimiz var gücümüzle çalıştık ve çalışıyoruz.. bölgesel sivil havalimanımızı yaptık ve bir pist daha yapıyoruz ıkı pistimiz olacak.. bölgesel şehir hastanemizi de yapıyoruz Malatya’yı da bağladık.. Güney Çevreyolu’nda yaptık kuzeye başladık..hipodrom yaptık yarış atları koşuyor... bölgenin en büyük parkını kültür parkı yaptık.. alt geçitler üst geçitler yaptık.. Elazığ’ı eski havalimanı insansız hava araçları üssü yaptık, sivil havacılık okulu açtık, bilim merkezi büyük yerler yapılacaktı onu da Malatya’nın elinden aldık Elazığ’a yaptık.. Elazığ’ı Malatya ya uğramadan direk gidecek yeni bir yol acıyoruz kavşak yol ayrımı konumuna getiriyoruz ( Keban—Arapgir—Divriği— Sivas yolu)... bir valimiz var 100 bakana bedel.. gitti Arap yatırımcıları buldu getirdi 1 milyar dolar (3 katrilyon 750 trılyonluk ) yatırım yapılıyor Suan.. 2. Çi üniversite miz , Hastanemiz sosyal yaşam alanları olacak sagolsun valimizden! Yeni stadyumda başladı Onur’da yapıyorlar.. artık bitti herşeyimiz yapıldı bir tek hızlı tren kaldı onu bekliyoruz. 5 yıl sonra en büyük şehir olacak Elazığ Doğuda.. etrafındaki şehirlere merkez olacak Elazığ’a bağlı olacaklar.. başta söyledim Malatyalı vekillerden allah razı olsun.. onlar yattıkça biz yaptık biz kazandık Elazığ kazandı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Onun içinmi hafta sonları gelip Malatya da vakit geçiriyorlar Elazığ lı hemşehrilerimiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tebrik ederim yazdığınız yorum yapılan tüm yatırımları bir kalemde silip attı.. Son 5 yıl içinde Elazığ’da neler olduğundan habersiz olduğunuz belli...ayrıca bir şehiri gezmeye gelmek ile yukarıda yazılanları kıyaslamak nasıl bir mantık anlaşılmış değil... ayrıca vakit gecirmek tek basına kültür parkları yeterli.. bundan sonra siz gidersiniz...
    0
    0
    Yanıtla
  • ELAZIĞ ŞEHRİNİN ORTASINDA iTALYANLARIN İŞLETTİĞİ ÇİMENTO FABRİKASI TOZ DUMAN ÜRETTİĞİ MÜDDETÇE ELAZIĞ HİPODRUMUNDA NE KADAR AT VEYA KATIR KOŞTURURSA KOŞTURSUN ELAZIĞ NE KÖY NE KASABA OLUR. ÖNCE O FABRİKANIN KAPATILMASI VEYA UZAK BİR VADİYE TAŞINMASI LAZIM. YA DA FİLTRELENMESİ.:)
    0
    0
    Yanıtla
  • O zaman söyle buradaki hemşerilerine memleketlerine dönsünler. Her şeyiniz de olsa caretta caretta kaplumbağaları nasıl ki yumurtadan çıkıp suya gidiyorsa, siz de içgüdüsel olarak dünyaya geldikten sonra Malatya'ya geliyorsunuz. Ne yaparsanız yapın ne olursa olsun her zaman Malatya>elazığ bunu sizde çok iyi biliyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn. Elazığ valisi, Sn. Elazığ vekilleri ve sayın komşumuz El- Azizliler, komşu da pişer bize de düşer. Bize de sahip ÇIKIN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (6 yıl önce)
    Seçim yaklaşıyor ya yine belli belirsiz konuşur millet, şimdiye kadar neredeydiniz, ya da biliyorsanız niye isim vermiyorsunuz. Boşuna polemik yaratmayın, lütfen. Artık bu tür mişli muşlu konuşmalardan sıkıldık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammet (6 yıl önce)
    Milliyetçi olan herkes bu açıklamaların arkasında durmak zorunda . Ben Şevket Keskin ile hiç tanışmadım . Ama şu söylenenlere bir bakın yaşadıklarımıza 15 Temmuza bir bakın . Dün Fetö bugün başka cemaat yapılanmaları yine kadrolaşmalar yine her kurumu ele geçirme çalışmaları . Millet olarak darbeden döndük ölümden döndük . Birlik olalım ve artık din kisvesi altında bizimle oynamalarına izin vermeyelim . Allah rızası için devletimizden başka milletimizden başka hiç bir irade olmasın artık .
    0
    0
    Yanıtla
  • uur (6 yıl önce)
    kesinlikle doğru söylüyor belediyeler ağzına kadar m ne grupsa onların elinde işin birde şu boyutu var malatyalıdan ziyade adıyaman elazığ bingöl diyarbakır muşlu vs vs çalışanlar var malatyanın gençlerine yazık onlar organizede fabrikalarda sürünsünler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)
    Birlikten güç doğar. Ama hukuksuz birliktelikten cemaat ve tarikat doğar. Sonra da yapılan haksız hukuksuz eylemler birilerini ihya ederken milleti dinden soğutur.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET ARI (6 yıl önce)
    Birazdan iş konuşsak kalkınma konuşsak. Bu ne ya . Bir oda başkanı işi gücü bırakmış bir dernek hakkında konuşuyor. oda odalığını dernek dernekliğini yapsın.yeter yahu. Herkes işine baksın. Ama herkes
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (6 yıl önce)
    Başkanım Baştan sonuna kadar haklısınız Düzgün çizgiden yolunuza devam edin yanlış er geç layığını bulacak iki dönemdir vekil olan bey efendiler Malatya için hangi Proje üretiler Hangi projenin altına imza atılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Sadece malatya da değil bu tür yapilanma. Ben ptt ye basvuru yaptım. Ptt mezunuyum. Hiçbir sorun yok ama işe baslayamiyorum. Çünkü bu yapılanma sadece ptt mezunu alınması gereken yerde kendi adamlarını kafalarina göre almışlar. Durum yargitayda. Bunlar tehlikeli geleceğimiz ile oynuyorlar. Kimsenin ruhu duymuyor. Her yerde bunlarin eli kolu var. İnşallah Şevket keskin gibi insanlar çıkar da bizim Haklarımızi arar. Ben bu yapiya destek verenlere hakkımı helal etmiyorum sessiz kalanlara da hakkımı helal etmiyorum. Bari biriniz destek verin bu adama.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (6 yıl önce)
    Şimdi Şevket KESKİN' e destek olma zamanı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (6 yıl önce)
    Şimdi Şevket KESKİN' e destek olma zamanı.Memlekette gerçekleri söyleyecek bir babayiğit çıktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • seyit (6 yıl önce)
    şelalecilerin bir adamları var.4 yıl içerisinde 4 okula Müdür yapıp değiştirdiler.görev yaptığı okullardaki öğretmenlere bir sorun bizde gördük nasıl çalıştığını.yetmiyor birde eğitim bir sen de başkan yardımcısı yaparak sendikayı da kontrol altına almışlar. profalrı toplayıp başkanlığında toplantılar yapıyor vay memlektein haline
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Eğriye eğri doğruya doğru şevket başkan sonuna kadar haklı kim rahatsız oluyorsa olsun Cumhurbaşkanına verilen desteği kendilerine mal etmesinler malatya halkı kimin kime hizmet ettiğini çok iyi biliyor sözde mücahitler bugün müteahit ihale ihale koşturuyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Veysel (6 yıl önce)
    Bu gelişmeleri hayretler içinde izliyorum. Ve takdir ediyorum. İl disindayim bulunduğum ilde bu yapılanmanin adı başka bir dernek adı altında. Burda bunlar Krallık yaşıyor. Milletvekilleri bile bunların emrinde. Hiçbir Stk çıkıp bir kelime bile etmiyor. Malatyali yine farkını gösterdi helal olsun. Allahıni seven vatanıni seven bu adama sahip çıksın. Bu doğrulari kimse söylemeye cesaret edemez. Çünkü herkesin bir çıkar ilişkisi var. Menfaati var. Memeleketi bunlara bırakmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramo (6 yıl önce)
    şelalecilerin onca tehditlerine aldırış etmeyen esnafların desteği olmasaydı dernek başkanın sözlerinin anlamı olmazdı.feto ve şelale vs gibi yapıların karşısında mertçe duran malatya esnafını tebrik ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat (6 yıl önce)
    Bu vekilleri kapı önüne koymak lazım. Millet Cumhurbaşkanını seviyor diye bu kadar da sömürü olmaz. Size oy yok. Öyle çarşı pazarda şirin gözükmeye çalışarak oy falan alamazsınız. Vekil listesinde sizlerin adını gördüğümüzde akp nin oy kaybedeceği garantidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (6 yıl önce)
    Harbi olmak gerekirse malatya .millet vekilleri .birbirinden güvensiz .havali .acaba .malatya akcadag .levent vadisinin .isleri noldu .teras teras ypiliyo adi altinda .tonla .neler götürddüler .halen orasi yasak bölge
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    başkanım ağzına diline yüreğine sağlık dilimizin tercümanı oldun yarası olanlar gocunur bu memleketi sahipsiz sanan kendini birşey zaneden insanlara söylüyorum biz sayın cumhur başkanımız için bu vatandaşlara oy verdik oralara geldiler zaten kimi koysalardı onlar gelirdi bunlar kendilerini galiba aşmışlar bulundukları yerin bu halk tarafından verildiğini unutmuşlar oranın hakkını verin adil olun memleketin vekili olun eyerki zerre kadar haksızlık yapıyorsanız hakkımız haram olsun bide son olarak sevket keskin adam gibi adamdır arkasında benim gibi binlerce gerçek milliyetçi vardır bu memlekette yaşayan alevisi sünnisi kürdü türkü köylüsü şehirlisi hepsi birdir kardeştir çünkü bizim inancımzda mesepçilik yoktur başkanım saygılar sunuyırum ellerinden öpüyorum yüreğine sağlık arkandayız allahına kurban
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozan (6 yıl önce)
    Keskin sirke küpüne zarardir
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit (6 yıl önce)
    Sn. Şevket Keskin’in geç kalmış ama tamamı doğru açıklamalarına yürekten katılıyor, metastazlı kanser hücresi gibi tüm kurumlara yayılan bu tür oluşumların acilen bertaraf edilmesi için gerekirse kitlesel olarak cumhurbaşkanlığına(CİMER) yazılmasını öneriyorum. Milli eğitim ve Büyükşehir belediyesinin neredeyse tüm kadroları maalesef işgal edilmiştir. Allah korkusu olduğunu iddia eden insanların bu kadar büyük adaletsizlikler ve haksız kadrolaşmalar içinde olmalarını kendi içlerinde hangi dini esaslara dayandırdıklarını, hangi zihniyetin buna cevaz verdiğini ve bunların peşinden hangi imanla gittiklerini de anlamak mümkün değildir. Bildiğim kadarıyla islam dininde “Kendinize bir cemaat kurun, kurumları ele geçirip kadrolaşın ve sizden olmayan herkesi düşman belleyin” diye bir emir olmadığı gibi Hz. Peygamberin “İşi ehline verin” şeklinde bir hadis-i şerifi vardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (6 yıl önce)
    agzına yüregine saglık şevket başkan adamsın
    0
    0
    Yanıtla
  • soner (6 yıl önce)
    Bu anlatılanların tamamı doğru hatta daha fazlası bile var.Başkan elinde belge olmadığı için belkide bu kadarını dillendiriyor.Ama niye şimdiye kadar sustuda şimdi konuşmaya başladı bazı yorumlarda haklı olarak başkanın bazı beklentiler içinde olduğu ifade ediliyor.Her ne sebeple olursa olsun birilerinin çıkıp yüreklice helede Feto şerefsizi ile ilgili söyledikleriniçok anlamlı buluyorum.Bazı vekiller belediye başkanları bir kısım işadamlarıyla birlikte Pensilvanyaya gidip şimdide muhalif olan herkesi feto cülükle suçlamaları anlaşılır gibi değil.Yetmez ama evet diyor başkanı alkışlıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Bunlar 2 belediyeyi ele geçirdiler ak parti il başkanlığını ele geçirdiler ama velakin reis önlemini aliyor yeni donemde bunlardan hiçbiri ne belediyede nede partide yer alabilecek reis önlerine setti çekiyor artik boyle ilegal oluşumlara yer yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Reis yanında sanırım saygı ve hürmetlermizi ilet onuda malatyadaki ekibinide çok seviyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Buna çok guldummm
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)
    Başkan’ın ağzına diline sağlık. Sesimiz olmuş. Makam ve güç sahibi olmak için insanların inançlarını suistimal edip güç devşiren zihniyetlerden midemiz bulanıyor artık. Yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (6 yıl önce)
    Evet yine malatya haber ve yine mustafa şahin karşıtlığı ve yine yazdığımız yorumlar yok ortada neden çünkü mustafa şahin vekilimizle ilgili doğru olumlu yorumlar yazdım bu şekilde habercilik habercilik olmuyor devam bu şekilde bitmiyor sayın vekilimiz daha da güçleniyor devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Berkant (6 yıl önce)Osman isimli kullanıcı yorumuna
    Ne oluyo güçleniyor m.şahin bu memlekete ne hizmeti var sokak jargonuyla abi tavırlarıyla hangi projeleri sunuyor mecliste kaç dakika konuştu 2 dönemdir ne dedi acaba konuştuğu birkaç dakikada? sadece milletvekili yemininde gördük zatı şahanelerini gerisi de boş oturup 2 muhtarla sulama kayısı vs demekle malatyaya hizmet edilmiş olunmuyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Bu adam degismeli...diye düşünüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ak yürekli (6 yıl önce)
    Arkadaş bu Malatyamızın tek çalışan koşturan bireysel ve genel taleplere ilgisiz kalmayıp hep koşturan cenazemizde taziyemizde hasta ziyaretlerimizde, işimiz düştüğünde Ankara da olsun Malatya da olsun halkın adamı iş gören partili partili olmayan her kesimin yanına rahatça gidebildiği, telefonunu televizyonlardan canlı yayında milletine yüreklice ilan eden, Gelmiş geçmiş vekillerden en fazla icraat yapan ve koşturan ilimizde irtibat bürosunu halkı için il başkanlığından beri açık tutan tek vekili sn Mustafa Şahin değil mi itirazı olan var mı.vekillerin hepsine sallayanlara yiğitçe cevap verebilen Malatya'nın yiğit evladı Allah'ına gurban iyi ki varsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • şevket başkan az bile solemiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Malatya da tüm kamu kuruluşları AKP il başkanlığı ve millet vekilleri hatta bakan bile bu derneklerle iletişim içinde sen ne desen boş Şevket keskin Malatya yı değil ülkeyi bunlar yönetiyor belediye ye alımlarda kamuya İşkur dan alımlar bile bunlar ca yapılıyor boşa sesleniş
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Malatyada esnafın siftah yapmadığını biliyormusunuz 3000ğtl için arabasına haciz konulduğunu elektrik borcunu primini vs borcundan dolayı esnafın adının sahtekara çıktığını biliyormusunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Safiye (6 yıl önce)
    O bildiğimiz bir mesele. Baska birşey anlat. Yoksa halkın dolduğu malum bi konu üzerinden siyasete mi hazırlanıyorsun. Sahte kahramanlık gibi geliyor bana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynur (6 yıl önce)
    Bsk detekliyorum dün Fetoydu bugün bu yarin yan kuruluş ne tureyecek ...
    0
    0
    Yanıtla
  • camcı (6 yıl önce)
    beş yıldır esnafım BAŞKANI yeni görüyom seçim yaklastı ondanmı bu şerefe nail olduk
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayrak (6 yıl önce)
    Şevket keskin ismini daha önce duymuştum. Ama yürek yediğini bilmiyordum.Allah yardımcımız olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecdeli (6 yıl önce)
    Şevket başkan a katılıyorum kendisine teşekkür ediyorum .Kendilerini milletin üstünde görenlere iyi ders veriyor Allah ına kurban biz malatya olarak hep yanındayız meydanı onlara bırakmayacak inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • erdi (6 yıl önce)
    arkadas adam çıkmış ne güzel söylemiş herşeyi zoruna gidenler var biri kalkmış yok seni şelaleciler getirdi demış adam 20 yıldır başkan zaten senin şelale 10 yıllık neyin kafası meyve veren agac taşlanır başkan her şeyi açık açık söylemiş varsa çıksınlar karşıma demiş Malatya nin aradığı yiğit adam bence bu yakın da vekil de olur inş o zamanda bütün sorunlarımizi dile getirir başkan a çalışmalarınada basarılar DİK DUR EĞİLME MALATYA seninle baskan???
    0
    0
    Yanıtla
  • Aytaç (6 yıl önce)
    Her kuruma yerleşmiş bunlar. İsim soranlar oluyor. Ya etrafiniza bir bakın nasıl göremiyorsunuz. Nifak grupları her yerde. Çıkıp da şu adama destek veren kimse yok mu. Ne çabuk unuttunuz 15 temmuzda yaşadıklarımızi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Malatya'da bunları birinin söylemesi lazımdı eğer bir cemaat devlete burnunu sokmuş kadrolaşma yapıyor ve dünyalık akceli işlerle meşgul oluyorsa hükümetimizin bunlara fırsat vermemesini temenni ediyoruz sayın keskin size teşekkür ediyorum belki oda başkanlığını kaybedebilirsin ama gönüllerimiz de yer alırsın bir zamanlar devlete burnunu sokan ve bu milletin kanını emen akceli işlerle uğraşanların sonunu görüyoruz sayın Cumhurbaşkanımızın mücadelesi ile yok olup gittiler.sadece tebliğ vazifesi yapan bütün cemaatlerede saygı ve sevgilerimi sunuyorum Allah bu tür kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cesur yürekli (6 yıl önce)
    Helal sana Başkan Allah yar yardımcın olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal (6 yıl önce)
    Şevket Başkan hislerimize tercüman olmuş...Her kelimesinin altına imzamı atarım...Allah bu vatani ,milleti bize bağışlasın ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantık (6 yıl önce)
    Şevket Başkan haklı. Malatyada artık bişeyler dillendirilmeli.Malatyada artık bişeyler değişmeli.bıktık artık bu hallk bu yüzlerden ve bunların söylemlerinden bıktık. sanki Malatyanın sahipleri bunlar yeter yav yeter.Değişim istiyoooooruuuzz.Biri kapanır ki tekrar yeni döneme sevilsin öteki en vayansever olur tekrar sećilsin.Yemin olsun bıktık sizlerden
    0
    0
    Yanıtla
  • Reis44 (6 yıl önce)
    Ne zaman bir yiğit çıkıpta yaptıklarına dur diyecek diye bekliyordum. Şevket başkan çıkti. Sonuna kadar arkandızdayız. Bu şelalecilerin 2 belediyemize nasıl yerleştiklerini biliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Başkana teşekkür ediyorum. Helal olsun. Millet iradesinden başka irade istemiyoruz artık. Sonra etrafta mağduruz da mağduruz diye geziyorlar. Yeter artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsamettin (6 yıl önce)
    Allahına gurban Şevket Başkanım maşallah dut ağacı sallar gibi sallıyon..ne güzel diyordun Allahu Ekber de ihaleyi başkasına bırakma...sen böyle dik dur başkanım arkandayız seninleyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (6 yıl önce)
    din kisvesi altında yapılmayan kalmadı belediyeleri milletin kaynaklarını yediler.Malatyanın Yüzde 70 destek verdiği partiyi babanızın malı gibi kullanıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Söylüyorum bu malatya milletvekilleri bağımsız aday olsa onlara kim oy verir?
    0
    0
    Yanıtla
  • BEDO (6 yıl önce)
    Malatya belediyesi nde sınavsız olarak yaşına becerisine yeteneğine bakılmadan milyonlarca gencin hakkına tecavüz edilerek önce işe alınıp sonrada en üst makamlara Atanan muhteremleri incelerseniz şelalecileri öğrenmiş olursunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (6 yıl önce)
    Bu gerçekleri dile getirecek Şevket başkan gibi cesaretli insanların her zaman yanındayız. Her kelimesi doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • zeki (6 yıl önce)
    Her zamanki gibi aranızda çözün meseleyi, ortalığı fazla bulandırmayın. Devletin malı deniz, yemeyen ateist...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (6 yıl önce)
    Acil kodu ile söylüyorum bilimsel olarak üniversitemiz bitti bitiyor. Önlem alınmazsa öğrencide gelmeyecek, dahada gerilere gideceğiz. Buda bu şehrin bitişidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (6 yıl önce)
    Helal olsun be. Vatanını sevenler sonuna kadar Şevket başkanı desteklemeye. Bu ülke ve Malatya'mız için yeni bir mücadeledir. Başkanın dediği gibi son 10 yıl çıkın servetinizi ortaya dökün. Şahidiniz Rabbim olsun. Niye uzatıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Helal olsun sayın. BAŞKAN
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (6 yıl önce)
    Diyanetin hocaların arkasında namaz kılınmaz diyerek Hanımın çifliği mevkide fakir fukaradan para toplayıp Külliye-medrese-mescid yaptılar sonra bu yeri okul yapıp kurdukları şirketin üzerine geçirdiler bu da araştırılsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayati (6 yıl önce)
    Şevket keskin bu konuyu gündeme getirmese hiç kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Bu yapılanma her yerde. Okulda hastanede üniversite de. Ama bunlara artık bir dur deyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (6 yıl önce)
    O gruplara kimler destek veriyor. Herşey kabak gibi ortada. Malatyalı herşeyi görüyor. Hangi vekil nerelere yerleşmiş, çocukları neler yapıyor herşeyi vatandaş biliyor. Olurda bir akpartili olarak söylüyorum. Bu grupların arkasında olanlara bir gün işlem yapmak isterlerse acaba nereye kaçacaksınız. Daha aklımız başımıza gelmedi mi. Feto belasi nasil geldi bugünlere kadar. Onun için dernekmis, vakifmis vs. Bunlarin alayını kapatin. Yoksa gelir başımıza bela olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbetçi (6 yıl önce)
    Alberk Kardeş elinde belge varsa savcılığa başvur gereğini yap bütün Malatya'da seni destekler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (6 yıl önce)
    Yahu arkadaş yeter ya, ben kim olduklarını biliyorum diyeceğinize çıkın şu kişiler diyiverin, onca röportaj arasında hiçbir şey yok. Tam siyasetçi ağzı. Madem tek derdimiz Malatya, toplanın kimin iyi fikirleri varsa onu uygulayın. Millet bu lafları yemiyor artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Agah bey (6 yıl önce)
    Sayın başkan belli ki milletvekilliğine soyunacak, malatya yerelinde hangi derneğe vursam davulun sesi daha fazla çıkar hedefine hukuki boyuttan korktuğu için şelaleci demiş.. Sayın Keskin çapınızı herkes biliyor boşuna uğraşmayın bulunduğun makama yapışmışsın bırakmıyorsunuz sayın cumhurbaşkanıyla görüştünüz mü merak ediyorum,malatyada stk, dernek,vakıflar üzerinden içinizde ki kusmayın ahlaklı bir şekilde davranın kamuoyunda kaybeden siz olursunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KML (6 yıl önce)
    Üniversite ki kadrolaşma yi ekleseydin başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi nın torunu (6 yıl önce)
    25 yıl dır oda başkanlığı yapıyorsun esnaf için ne yaptın gerçekten merak ediyorum.senin beğenmediğin şelaleciler olmasa bugün ne sen orada oturabilir din nede malatya huzurlu kent olabilir di eleştirirken biraz vicdanlı olmak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet elestirirken vicdanli olmak lazim haklisiniz o halde neden şuursuzca eleştiri yapiyorsunuz diye sorarlar adama ? Esnafın hakkını arıyorsan gidersin sorunlarını başkana iletirsin başkan da elinden geleni yapar. Kalkıp da şelalecileri savunacak kadar gözünüz dönmesin.! Başkan seçimle geliyor o koltuğa seçimle ! Ne şelaleci, ne Fetö ne de başka bir yapilanmanin desteğiyle değil.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ak (6 yıl önce)
    Adam kesinlikle haklı bu grubun çevirdiği işleri herkes biliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (6 yıl önce)
    Yine laf kalabalığı,tribün siyaseti,2 sayfalık açıklamada Malatya'ya dair bir tane proje yok.Soyut,hayali,tamamen kurgulanmis cümleler.Bahsettiği kesimle ilgili iddialarından somut bir tane madde yok.Cırpindikça batıyorsun Başkan,ha bir de hayalini kurduğun,özlemini çektiğin Türkiyeyi özel ortamlar haricinde de basın aracilığıyla açıklasan diyorum.Doğu ve Güneydoğu'da hükümet nasıl bir yol izlemeli.Engin deneyimlerinizden faydalanmak isteriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • En büyük proje budur iste devlet içind e devlet olmaya çalışan grupları ifşa etmekten daha büyük proje varmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli (6 yıl önce)
    Sayın Şevket Keskin tribünlere oynama.Şimdiye kadar milletvekilleriyle aranızdan su sızmıyordu. Noldu da şimdi birbirinizi karalıyorsunuz? Gerçi milletvekillerinin ve sizin de Malatya'ya ne faydanız var ki? Yoksa milletvekili adayı mısın?Açıkla da bilelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsamettin (6 yıl önce)Kernekli isimli kullanıcı yorumuna
    Kernekli gerçekleri söylemek yalakalık mı oluyor.gerçek Kernekli olsaydın milletvekillerine yalakalık yapmazdın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya lı (6 yıl önce)
    28 Şubat ta fetöcü hakimler tarafından ceza verilen 10 yıl boyunca haksız olarak cezaevinde yatan kişiler hakkında sayın keskinin hiçbir açıklaması nı , tepkisi ni görmedik ve duymadık
    0
    0
    Yanıtla
  • Sorunun cevabı Keskin'de arayan mazlum, sen bu kafa ile 10 yıl az yatmışsın. Sen yattın! Diğerleri topladı, bak kurban derileri ile yapılan külliye bir anda ticaret hane nasil oluverdi. bir yapı belediyede kaymak operasyonu nasıl yapıyor. Partide 3-5 adam ile kendi devletten daha güçlü zanneden o yapinin elemanı kendince afrotizma yapmış.. Diyorki o eleman," devlet (bizden) fetö'den adam alacaksa bize soracak' kasalarına nasıl belediye kasasında para aktardıklarını öğreneceğiz.. ihale alan firmaları kendi yandaşlarına nasıl aktardıklarıni, üniversite ve stk üzerinde nasıl adam devisirdgini ve rüzgâra göre selef-i vahhabi, müslüman kardeşler türk hizbullahı olmak ile birlikte dışarıya nasıl kulluk yaptildigini malatya görecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanli Abizer (6 yıl önce)
    Başkan söylediklerinde bazıları rahatsız olmuş arkandayız korkma dik dur.Allah nasip ederse vekil olarak göndereceğiz Bari korkmadan kayısıyı kurtarırsın biliyorum koltuk korkun olmayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (6 yıl önce)
    Şevket başkan sizinle gurur duyuyorum. Malatya heryeri şelaleliler ele geçirdi. Sadece ESOB ve MALATYA TSO yu ele geçiremediler. Bunlara sizin gibi yürekli insanlar dur diye bilirler. Sonuna kadar yanınızdayız.
    0
    0
    Yanıtla