SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Keskin İlk Aşamayı Kazandı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin (üstteki fotoğrafta), birlik seçimleri sürecinde Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına seçilerek ilk aşamayı kazandı.

İKİ ADAY YARIŞTI..
Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın genel kurulu, Sabancı Kültür Merkezi'nde yapıldı. Seçimlerde mevcut başkan Şevket Keskin ile Mehmet Gönüldaş başkanlık için adaylıklarını açıkladı. Yapılan seçim sonucunda aynı zamanda Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı görevini de yürüten Şevket Keskin, kullanılan oyların 361'ini alarak başkanlığı yeniden kazanırken, diğer aday Mehmet Gönüldaş 173 oy alabildi.

Keskin başkanlığındaki Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Bekir Kazıcı, Zafer Demir, İzzet Batur, Zübeyir Uçan, Abdullah Altundaş, Hüseyin Polat, İdris Aslan, Ali Aksoy, Davuk Alkan ve Vahap Sarıkaya.

Seçim sonuçlarını açıklanmasından sonra, her 2 aday el ele tutuşarak delegeleri selamladı. Seçime gelen delegelere Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimince Akçadağ'ın meşhur etli pilavıyla kuru fasulyeden oluşan mönü Sabancı Kültür Merkezi'nin bahçesinde iftar yemeği olarak ikram edildi.

KESKİN İLK AŞAMAYI GEÇTİ..
Kısa bir süre önce Anayasa Mahkemesi'nin kararıyla yeniden aday olabilme hakkına kavuşan ESOB Başkanı Keskin, 4. kez Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına seçilirken, ESOB seçim süreci öncesindeki ilk barajı geçti.

Oda başkanı seçilen Keskin, ESOB bünyesindeki 26 odanın seçimlerinin tamamlanmasının ardından yapılacak ESOB seçimlerinde yeniden aday olabilme hakkını elde etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız