SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Keskin TESK Yönetiminde

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:50:42
Keskin TESK Yönetiminde
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyeliğine yeniden seçildi.

Ankara’da gerçekleşen ve 713 geçerli oydan 531 delegenin oyunu alan Bendevi Palandöken 2'nci kez Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel başkanlığına seçildiği 19. TESK Genel Kurulu’nda yönetim kuruluna seçilen isimler arasında MESOB Başkanı Şevket Keskin de bulunuyor.

TESK Yönetim Kurulu’na ikinci kez seçilen Keskin, “Bu başarı Malatya esnafının başarısıdır. Malatya esnaf ve sanatkar camiasına teşekkür ediyorum. Türkiye Esnaf ve Sanatkar camiası mevcut TESK yönetiminin çalışmalarını benimsemiş ve yönetimimizi ikinci kez göreve getirmiştir. TESK hem esnaf ve sanatkar camiasının sorunlarına ve hem de Türkiye’nin sorunlarına duyarlı olmaya devam edecektir. Esnaf ve sanatkar camiasının Ocak ayında başlayan seçim süreci TESK Genel Kurulu ile sona ermiştir. Bu sürecin tüm esnaf ve sanatkar camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu arada, Palandöken’in ikinci kez seçildiği TESK Genel Kurulu’nda rakibi  İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz ise 182 oy aldı. 

Palandöken’in yönetim kurulu listesinde Şevket Keskin ile birlikte şu isimler yer aldı;  Mehmet Burhan Aksak (Muş), Fevzi Apaydın (TŞOF), Kazım Barışık (Adana), Musa Çelikkol (Denizli), Alican Ebedinoğlu (Diyarbakır) , Arif Tak (Bursa), Ömer Küsbeoğlu (Gaziantep), Rasim Fırat (Erzurum), Hasan Geriter (Manisa), Fazli Yalçındağ (Türkiye Kasaplar Federasyonu), Abdullah Sevimçok (Antalya), Özcan Saraçoğlu (Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu) ve Mustafa Vurucu (Çanakkale).

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız