SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"KETEM'in Tüm Hizmetleri Ücretsiz"

0
Güncellendi - 2016-03-14 18:05:57
A- A+ PAYLAŞ

  • Büyükşehir Belediyesin'nin bayan personeline yönelik Kanser, Kanserde Korunma ve KETEM’in (Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi) faaliyetleri hakkında eğitim verildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Sağlık İşler Şube Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesinde çalışan bayan personele yönelik Kanser, Kanserde Korunma ve KETEM’in (Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi) faaliyetleri hakkında eğitim verildi. Eğitimde, erken teşhisin önemine değinildi.

Malatya Büyükşehir BelediyesiBeydağı Toplantı Salonunda düzenlenen eğitim programındaHalk Sağlığı Müdürlüğü’nde görevli Dr. Seda Kutsalçelik öncelikle KETEM hakkında bilgiler verdi. Kutsalçelik, "Sizler bir ışık oldunuz. Bilgili insanlara bu konuları anlatmak daha kolay. Böylece sizlerde etrafınıza daha iyi bilgi aktarırsınız. Kanserde erken teşhis çok önemli. Biliyorsunuz ki kanser, hücrelerin kontrolsüz olarak çoğalması sonucu oluşuyor.30-65 yaş arası kadınlara serviks (rahim ağzı) kanseri taraması 5 yılda bir, 40-69 yaş arası kadınlara meme kanseri taraması 2 yılda bir, 50-70 yaş arası erkek ve kadınlara kolon (bağırsak) kanseri taraması 5 yılda bir yapılmaktadır.Erken teşhis hayatınızı kurtarır. KETEM birimi içinde yer alan tüm hizmetler ücretsiz olarak yapılıyor." dedi.

Eğitim programının sonunda toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Bülten

43a1ee44-fb75-4551-aa96-51d407c7f788

cae03f65-5f60-44bb-bbed-0f056771e019

06bbbda9-0a05-4295-99f3-c56ec508f0c1

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız