SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Keyfimizin Kaçtığı Hafta!..

A- A+ PAYLAŞ

Lig A'nın 25. haftasında "iç saha" gibi İstanbul Büyükşehir Belediye deplasmanında "başaramayan" Malatyaspor, çok büyük bir avantajı kaçırdı. Lider Gençlerbirliği Oftaş, Gaziantep'te oynanan maçta Mardinspor'dan fark yerken, haftaya girilmeden önce Malatyaspor'un yaptığı hesapların tamamı, İstanbul Büyükşehir Belediye adına gelişti.

SONUÇLAR..
Lig A'da Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı:

İstanbulspor 0 - 0 Samsunspor
Altay 0 - 2 Elazığspor
T. Telekomspor 0 - 1 Kocaelispor
Mardinspor 3 - 0 Gençlerbirliği OFTAŞ Spor
Orduspor 4 - 0 Uşakspor
İstanbul B.Ş.B. 2 - 0 Malatyaspor
A. Sebatspor 1 - 1 Gaziantep B.Ş.BLD
Diyarbakırspor 2 - 2 Kasımpaşa

Ligde, Eskişehirspor - Karşıyaka maçı ise Pazartesi akşam oynanacak.

PUAN DURUMU..
Oynanan maçlardan sonra, lig A'da son puan durumu şöyle gerçekleşti:

Takımlar O P
1. Gençlerbirliği OFTAŞ Spor 25 52
2. İstanbul B.Ş.B. 25 50
3. Malatyaspor 25 47
4. İstanbulspor 25 38
5. Diyarbakırspor 25 37
6. Altay 25 37
7. Kasımpaşa 25 36
8. Elazığspor 25 36
9. Samsunspor 25 34
10. Karşıyaka 24 33
11. Kocaelispor 25 32
12. Gaziantep B.Ş.BLD 25 30
13. Orduspor 25 30
14. Eskişehirspor 24 28
15. Mardinspor 24 24
16. T. Telekomspor 25 22
17. Uşakspor 24 21
18. A. Sebatspor 25 20

BİZİM ARZULADIĞIMIZ, İSTANBUL B.B.'NİN YAPTIĞI..
Haftaya girilmeden önce Malatyaspor'da tüm hesaplar, İstanbul B.Belediye'yi, İstanbul'da mağlup etmek ve bu arada lider Gençlerbirliği Oftaş'ın da Mardin karşısında puan kaybetmesi ve "Süper Lige" giden yolun 25. haftada "daha da açılması" yönündeydi.

İstanbul ve çevresinden gelen binlerce Malatyaspor taraftarının doldurduğu Atatürk Olimpiyat Stadı, gerçeği söylemek gerekirse, Malatya İnönü Stadı'ndan daha coşkulu bir taraftar görüntüsü yansıtıyordu. Malatyaspor'un "başarısız" bir önceki İstanbul deplasmanına "saha, zemin, hakem" bahanesi bulanlar için, son maçta bu bahaneler de yoktu. Malatyaspor, "final" gibi bir maçı kaybedip, çok önemli bir avantajı yitirdi ve "önümüze bakacağız.." moduna girdi.

İstanbul B.Belediye karşısında "bir varlık" gösteremeyen Malatyaspor, bu hafta kendi sahasında, lig lideri Oftaş'ı 3 golle geçmiş Mardinspor'la karşı karşıya gelecek. Rakibin 25. haftadaki performansı, Malatya'daki maçın "hiç de kolay" olmayacağını gösterirken, son haftalardaki performans, taraftarı endişelendiriyor.

26. HAFTA..
Lig A'da bu hafta sonu oynanacak maçlar şunlar:

Elazığspor - T. Telekomspor
Karşıyaka - Uşakspor
Gaziantep B.Ş.BLD - İstanbul B.Ş.B.
Samsunspor - A. Sebatspor
Kocaelispor - İstanbulspor
Kasımpaşa - Altay
Gençlerbirliği OFTAŞ Spor - Eskişehirspor
Malatyaspor - Mardinspor
Diyarbakırspor - Orduspor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız