SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Keyifler Yerinde

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:29:53
Keyifler Yerinde
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da futbolcuların alınan 2 galibiyet sonrası keyifleri yerine geldi. 
 
Sahasında Konya Torku Şekerspor'u yendikten sonra deplasmanda Ofspor'dan 3 puan alan Yeni Malatyaspor'da futbolcuların moralleri yerine geldi. Art arda alınan 2 galibiyet sonrası matematiksel olarak kümede kalmayı garantileyen sarı-siyahlı ekipte, futbolcular keyiflenirken, antrenman sahasında espriler ardı ardına patladı. 
 
Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Emrah Ekmekçi, Konya Torku Şekerspor ve Ofspor karşılaşmasında aldıkları galibiyetlerin takımı rahatlattığını söyledi. Ekmekçi, kalan 4 maçlarını kazanmak istediklerini belirterek, "Art arda aldığımız puanlar neticesinde takım olarak rahatladık. Kalan son 4 maçımıza daha rahat çıkacağız. Son 2 maçımızda gerçekten çok iyi mücadele ettik. Bu iyi mücadeleyi skora da yansıtarak, ligde kalmayı garantiledik. Kalan 4 maçımıza daha rahat bir şekilde çıkacağız. Bu maçlarda da
iyi oynayarak, sahadan iyi sonuçlarla ayrılmak istiyoruz. Bu şekilde ligi kazasız belasız bitirmek istiyoruz" dedi. 
 
Pendikspor maçını kazanıp, taraftarlara armağan etmek istediklerini kaydeden tecrübeli futbolcu, "Aslında son 2 maçımız öncesinde oynadığımız karşılaşmalarda da iyi mücadele etmiştik. Ancak iyi futbolu skora yansıtamadık. Konya Torku Şekerspor ve Ofspor maçlarında olayın biraz daha bilincindeydik. Kalan maçlarda sıkıntı çekmemek adına daha iyi hazırlandık. Bu karşılaşmaları kazandığımız için çok mutluyuz. İç sahada biraz sıkıntımız var. Bunu da Pendikspor maçıyla birlikte ortadan kaldıracağımızı
düşünüyorum. Onlar buraya rahat gelecekler, bizimde bir iddiamız kalmadığı için karşılaşmaya rahat çıkacağız. Taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 
Takımın forvet oyuncularından Aytek Öktem ise, aldıkları galibiyetlerle takımın ligde kalmayı garantilediğini vurgulayarak, "Geçmiş maçlarda da iyi oynuyorduk ama son karşılaşmalarda takım olarak çok iyi mücadele ediyoruz. Diğer maçlardan farklı olarak son 2 maçta skor lehimize oldu. 2'de 2 yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Matematiksel olarak küme düşme sıkıntısı bitti ancak biz ligi bırakmıyoruz. Önümüzde 4 tane maç var. Bu karşılaşmaların hepsini kazanmak istiyoruz" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız