SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Keyifli Bir Maç Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:51:07
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Ankara ekibi Keçiörengücü karşısında işlerini şansa bırakmayacaklarını belirterek, "Sahamızda istediğimiz sonucu alıp, 90 dakika sonrası şampiyonluğu kutlayacağız" dedi. 

Malatya'ya çok beklenen ve özlenen şampiyonluğu yaşatmak istediklerini dile getiren Uçar, Yeni Malatyaspor'u PTT 1. Lige çıkaracaklarını ifade etti.

Tecrübeli teknik adam, "Seyircimizden yoksun olacağımız bir maç. Böyle bir talihsizliğimiz var. Keçiörengücü maçında gönül isterdi ki seyircimizde yanımızda olsun. Daha önceki maçımızı da seyircisiz oynadık iç sahada. Mümkün olduğu kadar iyi futbol oynamaya çalışacağız. Topun bizde kalmasını sağlayacağız. Zaman zaman iyi yaptığımız şeyleri, bu maçta da sürdürmek istiyoruz. Golü erken bulmamız bizim için büyük bir avantaj olacak. Oyunu domine eden ekip olmak istiyoruz. Keçiörengücü’nün düşme tehlikesi yoktur. Onlarda güzel bir maç oynamaya gelecekler. Güzel keyifli bir maç olacak" diye konuştu. 

Şampiyonluğu son haftaya bıraktıklarını ifade eden Uçar, "Keçiörengücü karşısında takımı beraberliğe oynatmak istemiyorum. Bunun telafisi zor oluyor sonrasında. Öyle olursa futbolcular psikolojik olarak geri çekilecekler. Bu avantajımızı iyi kullanıp, şampiyon olacağız. Allah'ın izniyle ipi biz göğüsleyen taraf biz olacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız