SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KGD Yeni Yerinde

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kadın Girişimciler Derneği'nin yeni yeri düzenlenen törenle açıldı.

Emekliler Parkı karşısındaki Selçuk Apartmanı'nda yeni yerine taşınan Kadın Girişimciler Derneği'nin açılışında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Kadınların sivil toplum kuruluşlarında yer almalarını önemsiyorum" diyerek, "Ürünlerinin pazarlanması ve değerlendirilmesi için semt pazarlarında yer istemişlerdi. Yardımcı olacağız" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ise "Bir erkeğe eğitim verirseniz, bir kişiye eğitim vermiş olursunuz. Ama bir kadına eğitim verirseniz aileye eğitim vermiş olursunuz. Bu nedenle, bizler esnaf odaları olarak kadınların eğitilmesi ve iş sahibi olmasında çalışmalarımız var ve bu çalışmalarımız devam edecek" ifadelerini kullandı.

Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Ayşe Yıldırım Özceyhan ise "Ekonomiye ve topluma faydamız olması için bir adım attık. Sizlerin yardımıyla güzel projelere imza atacağız" dedi.

Konuşmalardan sonra kurdale kesilerek, Kadın Girişimciler Derneği'nin yeni binası açıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız