SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KHK İle Kamudan Yeni Memur İhraçları

0
Güncellendi - 2017-12-26 01:11:22
KHK İle Kamudan Yeni Memur İhraçları
A- A+ PAYLAŞ

  • Resmi Gazete'de yayınlanan KHK ile Malatya'da 11 kişi kamu görevinden ihraç edilirken, 2 kişi göreve döndü

Hükümet Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması Hakkında 2 yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) yayınladı. Resmi Gazete'nin 24 Aralık 2017 günkü sayısında yayınlanan 695 sayılı kararname ile kamu kurumlarından ihraç edilenler ve göreve iade edilenlerin listesi yeraldı.  Kararnameyle kamu kurumlarından toplam 2 bin 756 kişi ihraç edilirken, daha önce ihraç edilen 115 kişi ise göreve iade edildi.Bu arada, FETÖ kapsamındaki soruşturma nedeniyle bir süre önce görevden alınarak Çankırı Hukuk İşleri Müdürlüğü görevine atanan eski Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu da son KHK'daki ihraç edilenler listesinde yeraldı.

MALATYA'DAN 11 İHRAÇ, 2 İADE..

Kararname ile Malatya'da 11 kişi kamu kurumlarından ihraç edilirken, daha önce ihraç edilmiş olan 2 kişi kamu görevine iade edildi.

KHK'da yeralan ihraç ve göreve iadelere ilişkin Malatya listesi şöyle:

İHRAÇ EDİLENLER:

Diyanet İşleri Başkanlığı:

Figen Aytekin- Kur'an Kursu Öğreticisi- Malatya/ Battalgazi,

Fatma Güler- Kur'an Kursu Öğreticisi- Malatya/ Battalgazi,

Nuray Navruz- Kur'an Kursu Öğreticisi- Malatya/ Yeşilyurt,

Sümeyra Demirci- Kur'an Kursu Öğreticisi- Malatya/ Yeşilyurt,

Adalet Bakanlığı:

Merve Aras- Psikolog- Malatya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü,

Ekonomi Bakanlığı:

Tuğrul Kılınç- Ürün Denetmeni- Malatya,

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı:

Selami Erkan- Mühendis- Malatya,

Milli Eğitim Bakanlığı:

Serkan Şahan- Öğretmen- Malatya/ Battalgazi,

Müttesir Okuducu- Öğretmen- Malatya/ Doğanşehir,

Sağlık Bakanlığı:

Sintünnur Kaba- Tabip- Malatya/ Akçadağ,

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi:

Selahattin Işık- Memur- Malatya,

GÖREVE İADE EDİLENLER:

Milli Eğitim Bakanlığı:

Kemal Akgül- Öğretmen- Malatya,

Süleyman Ulutaş- Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni- Malatya,

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Malatya halkının değil kendi çevresindekilerin duası arkasında. Lütfen genellemeyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan ÖZERDEM (6 yıl önce)
    Sayın Kaymakamımızla tam 5 yıl süre ile en yakınında İlçe Tarım Müdürü olarak çalıştım. Kendisinin devletimiz ve cumhurbaşkanımızın aleyhinde en ufak bir sözünü duymadım. Kendisi vatanına bağlı, çalışkan, hatırnaz, proje peşinde koşan, çok kültürlü bir devlet adamıdır. FETÖ ile iltisaklı olduğunu asla düşünmüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • black (6 yıl önce)
    Sayın kaymakamımız toplumun her kesimine eşit mesafede ve dürüst çalışan bir amirdi. Şimdikiler burunlarından kıl aldırmıyor. En ayrım yapılan köylere bile bizzat giderek yardım elini uzatırdı. Bence fetöcülük değilde akp li milletvekilerinin işgüzarlığı var bu işte. Umarım en kısa zamanda görevine iade edilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaan Vatan (6 yıl önce)
    Sayın kaymakam bey; Yok ben böyle yaptım Yok şurda okudum yok şuralıyım buralıyım gibi ifadeler boş kendinizi savunma yeri burası değil yargıdır. Başkada seni bilen zaten bilir bilmeyen için ise kendinizi övmenize gerek tok. Suçunuz varsa cezasını elbette çekeceksiniz yoksa adalet er geç teselli edecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nesim Babahanoglu (6 yıl önce)
    Sinan bey gercek adiniz mi bilmem ama iki kavaminda magduru oldugumdan bu durumda olanlara ve dezavantajli gruplara destek olmaktam dolayi kullandim...oyle degilmiyim nereli oldugum hangi okullari okudugum ve 15 yillik meslek hayatim kayit altinda..buradan dervisin fikri ve zikrine bakmak lazim senin icin...baska kastim yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Nesim Babahanoglu (6 yıl önce)
    şehit ve gazi aileleri ile fakir kimsesizler ve yetimlere devletin sefkat elini uzatmaya calistim.5 yil dolu dolu malatyada calistim Allah alevisi sunnisi kürdu ve türküyle hepsinden razi olaun.makaimum 5 yil olan doguda 10 yil severek calistim.Karaman Diyarbakir ve Malatyalilarin duasi yeter.Calistigim her validen odul aldim.gecen sene Turkiyede yilin idarecisi secildim Cumhurbaskanligimizca agirlandim.Allah basimizdan eksik etmesin...saygilarimla
    0
    0
    Yanıtla
  • Nesim Babahanoglu (6 yıl önce)
    Devletimizin hukuku cercevesinde her zaman hesap veririm bu bir sereftir...Ancak hukuk disiliklarla hareket eden ulkemize tuzak kuran sehitlerin ve gazilerin kanina girenlerden gorunmek zoruma gidiyor..vicdanen rahatim Allah insinde de hukuk indinde de hesap vermeye hazirim.Bu boyle biline...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nesim Babahanoglu (6 yıl önce)
    Gorev yaptigim sure icinde din dil ve mezhep meşrep ayirimi asla yapmadim 5 ilcede arastirabilir.Asla yasadisina cikmadim bir imam hatipli ve dogulu olarak empati kurdum tum dezavantajli gruplara devletimizin sefkat elini uzattim.Asla fetocu degilim vatanimi sever hee turlu teroru lanetliyorum Allah ulkemize zeval vermesin Adalet er yada gec tecelli edecek...Bana Karaman Diyarbakir ve Malatya halkinin dualari surekli geliyor.Bana yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Nesim bey, elbette hesabını hukuk önünde vereceksiniz. Hukukun vereceği karara kadar, sizi peşinen suçlayan yoktur. Ancak; açıklamanızda, "İmam Hatipli ve Doğulu" ifadesini kullanmanız doğru bir ifade değildir. FETÖ lideri de "Vaizdi" ve "Emekli vaizdi".Milletin karnı bu ifadelere toktur. Millet artık yerli ve milli olanlara bakıyor. Siz en iyisi Hukuk önünde hesabınızı veriniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nesim Babahanoglu (6 yıl önce)Sinan Çetin isimli kullanıcı yorumuna
    Okudugun onca yazidan iki kelimeyi secmeniz manidar FETÖ vurgunuz ise tam bir algi calismasi profesyonelliginize hayran kaldim
    0
    0
    Yanıtla
  • Lütfen bana hayran olmayınız. Çok kırıldım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın kaymakamım sizi yeşilyurt ilçesinde herkes severdi. Fetö işinizi bilemeyiz ama sizin gibi kaymakam elle zor gösterilir. Asla kibir yoktu, her aksam bir fakirin evindeydiniz. Bunlara biz şahit olduk. İnş tez zamanda gerçekler ortaya çıkar. Eğer tekrar göreve dönerseniz eskisi gibi Yeşilyurtta görmek isteriz. Allah yar ve yardımcınız olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan bey ile aynı fikirdeyim.Yeşilyurtlular sizin gibi beyefendi ve mütevazi birisini unutmayacaktır.Allah yardımcınız olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Saim (6 yıl önce)
    Hala Eski Kaymakamı savunan ilçe müdürüne ne demeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinan Çetin (6 yıl önce)
    Eski kaymakam tedbiren Malatya'dan gönderilince Malatya'da bir kesime ait gazete ve televizyon geri getirilmesi için kampanya yapmıştı. Şimdi bu durumda ne düşünülür?
    0
    0
    Yanıtla