SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kıbrıslı Başkan Malatya'da

A- A+ PAYLAŞ
 
KKTC Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği Genel Başkanı Kemal Altuncuoğlu, Ahilik Kutlamaları nedeniyle Malatya'ya geldi. 
 
KKTC Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği Genel Başkanı Kemal Altuncuoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti. MESOB Başkanı Şevket Keskin, "Kıbrıs'taki esnaf camiamızın başkanı olan Kemal Altuncuoğlu, misafirimiz olarak Malatya'ya geldiler. Malatya'daki Ahilik Kutlamalarına katıldıktan sonra Kırşehir'deki Ahilik kutlamalarına birlikte katılacağız. Malatya'daki esnaf ve sanatkarlarımızı ziyaret ederek, buradaki yapıyı incelemeye çalıştılar. Bizde Kıbrıs'ta incelemelerde bulunmuştuk. Türkiye'deki esnaf sisteminin Kıbrıs'ta uygulanması için bazı çalışmalarımız yapıldı. Buradaki sistemi, Kıbrıs'ta da oluşturmak için misafirimiz oldular. Ahilik Bayramı'nda esnafın coşkusunu birlikte paylaşacağız. Bu coşkuyu önümüzdeki yıllarda inşallah Kıbrıs'taki esnaf ve sanatkarlarımızla da yaşamayı da düşünüyoruz" dedi. 
 
MESOB Başkanı Keskin'in daveti üzerine Malatya'ya geldiğini söyleyen Altuncuoğlu, "Hem Malatya'yı gördüm, hem esnaf ve sanatkar kardeşlerimizi gördüm. Ahilik Bayramını birlikte Malatya'da kutlayıp, daha sonra Kırşehir'deki törenlere birlikte katılacağız. İnşallah önümüzdeki yıllarda Ahilik Bayramı'nı Kıbrıs'ta da kutlarız. TESK ve Sayın Başkanımız Keskin'inde desteği ile bu geleneği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 30 bin esnafla bizde yaşatırız diye düşünüyoruz. Bütün Malatyalı dostlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bütün Kıbrıs halkından da sevgi ve saygılar getirdim" şeklinde konuştu. 
 
Keskin, Malatya'daki Ahilik Bayramı kutlamalarının 20 Eylül Salı günü saat 09.00'da Atatürk Anıtı önünde düzenleneceği ve ardından da kutlamaların saat 09.30'da Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda devam edeceğini söyleyerek, herkesi etkinliklere katılmaya davet etti. 
 
Keskin, Ahilik Bayramı'nın Türkiye'nin birlik ve beraberliğine vesile olması temennisinde bulundu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız