SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kıbrıslı Sanatçının Konseri

A- A+ PAYLAŞ

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olan Sanatçı Rüya Taner, dün gece Malatya'da piyano resitali verdi.

İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen resitale, Vali Halil İbrahim Daşöz, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Şükrü Sarıışık, Belediye Başkanı Cemal Akın, 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Tuncay Çakan, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, 7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çetin, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Recep Özmen, rektör yardımcıları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileriyle çok sayıda davetli katıldı.

Program sonunda Rüya Taner'e 2. Ordu Komutanı Orgeneral Şükrü Sarıışık çiçek, plaket ve Atatürk tablosu hediye etti. Sanatçı Taner'e Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu ve Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Özmen de çiçek verdiler.

Rüya Taner'in bugüne kadar Türkiye, Belçika, Rusya, Azerbaycan, Almanya, Bosna Hersek, İsveç, Fransa, İngiltere, Bahreyn de konser verdiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız