SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kick- Boks Şampiyonası..

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Büyükler Bay Bayan Kick-Boks Şampiyonası Malatya'da başladı.

Atatürk Spor Salonu'nda başlayan ve 1 Ekim'de sona erecek olan şampiyonaya 40 ilden bin civarında sporcu katılıyor. Şampiyonanın başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.

Malatya Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterisinin ardından Vali Yardımcısı Orhan Çiftçi, Belediye Başkanı Cemal Akın, Kick-Boks Fedarasyonu Asbaşkanı Selim Kayıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz konuşma yaptı.
Vali Yardımcısı Orhan Çiftçi ve Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, sporun önemini anlatırken, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz da bölgenin kalkınması için bu tür şampiyonaların yapılması gerektiğini belirtti.

Kick-Boks Fedarasyonu Asbaşkanı Selim Kayıcı da Kıbrıs'ta düzenlenecek uluslararası turnuvaya katılacaklarını ve burada başarılı olmak için çaba gösterdiklerieni ifade etti.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Selim Kayıcı, Moskova'da yapılan Dünya Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı olarak dünya 3.'sü olduklarını hatırlatarak, "Geçen yıl ayrıca, 13 sporcumuz dünya şampiyonu oldu. Ancak medyamız, futbol dışında başka spor dallarını vermediği için bu başarılarımız medya organlarında yer almadı" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız