SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kick Boksta 4 Madalya

0
Güncellendi - 2019-01-22 19:51:30
Kick Boksta 4 Madalya
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı sporcular Antalya'da gerçekleştirilen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’nda 3 gümüş 1 bronz madalya kazandı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası, 14-20 Ocak tarihleri arasında Antalya'da düzenlendi.

Büyükler, yıldızlar, gençler ve minikler kategorilerinde düzenlenen ve 60 ilden yaklaşık 2 bin sporcunun katıldığı turnuvada Malatya Bilcan Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Begonya 60 kilogramda Dilara Çetinkaya, artı 94 kilogramda Ahmet Demir, 74 kilogramda Melih Selçuk Türkiye ikincisi ve artı 70 kilogramda Özge Çalışkan ise Türkiye 3’üncüsü oldu.

Antrenör Caner Ertaş organizasyonun ulusal düzeyde önemli bir turnuva olduğunu kaydederek dereceye giren sporcularını tebrik etti. Ertaş, "Antalya’da 2 bini aşkın sporcunun katıldığı organizasyon hem maliyet hem de başarılı olma konusunda zor katılım gerektiren turnuvaydı. Malatya’yı temsilen müsabakalara iki kulüpten 15 sporcu katıldı. Malatya Bilcan Gençlik ve Spor Kulübü olarak 5 sporcu ile turnuvada yer aldık Çok şükür emeklerimizin karşılığını alarak 4 sporcumuz madalya kazandı. Sporcularıma, ailelerine ve bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • HALİL IŞIK (5 yıl önce)
    Tebrikler Caner hocam. Başarılarınızın devamını diliyorum. Çok zor şartlarda imkansızlıklar içerisinde büyük bir turnuvaya katıldınız biliyorum. Bu zorluklara rağmen madalyalarla dönmek büyük başarı. Seni ve sporcularını tebrik ediyorum, başarılarınız daim olsun inşallah.
    0
    0
    Yanıtla