SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kıdemli Doktorlara 'Özverili Çalışma' Plaketi

0
Güncellendi - 2016-03-30 19:30:26
Kıdemli Doktorlara 'Özverili Çalışma' Plaketi
A- A+ PAYLAŞ

Gözde Sağlık Grubu doktorları Op. Dr. Sezai Orhan'a, Uzm. Dr. İrfan Atasoy'a ve Op. Dr. Yusuf Ziya Bahşi'ye, Malatya Tabip Odası tarafından plaket verildi.

Malatya Özel Gözde Sağlık Grubu doktorlarından Uzm. Dr. İrfan Atasoy’a meslekteki 33. yılı dolayısıyla plaketini İl Halk Sağlığı Müdürü Kemal Şener takdim etti. Op. Dr. Yusuf Ziya Bahşi'ye ise meslekteki 32. yılı dolayısıyla plaketini Malatya Tabip Odası eski Başkanı Dr. Mehmet Şehitoğlu verdi. Op. Dr. Sezai Orhan'ın plaketini ise Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman aldı.

Malatya Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kızılay, "Aramızda mesleğimizde en kıdemli ablalarımız ve ağabeylerimiz var. Biz, onlara bu mesleği onurla ve gururla 30 yıl gibi uzun bir süre yaptıkları için plaket takdim ettik. Bu vesile ile Malatya Tabip Odası'nda bir araya geldik. Sizlerin bu uzun ve özverili çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum” şeklinde konuştu.

Gözde Sağlık Grubu Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İrfan Atasoy, mesleğe başladığı ilk günkü gibi heyecanlı olduğunu belirterek, meslekte 33 yılı bitirmenin onurunu ve gururunu yaşadığını kaydetti.

Gözde Sağlık Grubu Nöroloji Uzmanı Op. Dr. Yusuf Ziya Bahşi ise zamanın çok hızlı geçtiğini kaydederek, “İnşallah sağlıkla hep birlikte daha nice yıllar hizmet veririz" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız