SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kıdemli Personele Ödül ve Turnuva..

A- A+ PAYLAŞ

Vergi Haftası dolayısıyla, Malatya'da 25. ve 30. yılını dolduran memurlar ödüllendirilirken, düzenlenen halı saha futbol turnuvası da sona erdi..

KIDEMLİ PERSONELE TEŞEKKÜR..
Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Malatya Maliyesi'nde 25 ve 30 yılını dolduran 35 personele teşekkür belgesi verildi.

Defterdarlık binası Vergi Dairesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende bir konuşma yapan Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, bayanlarda 25 ve erkeklerde 30 yılını dolduran personele bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, "Onların yaptığı bu çalışmalar, gelecekte genç nesillerimize örnek olacaktır. Tecrübelerinden azami derecede istifade edeceğiz" dedi.

Vergi bilincini oluşturmak için seferber olduklarını söyleyen Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, "20-26 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 17. Vergi Haftası'nı da fırsat bilip, yoğun eğitici çalışma programı yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra Malatya Maliyesi'nde 25 ve 30 yılını dolduran 35 personele teşekkür belgesi verildi.

TURNUVA..
17. Vergi Haftası faaliyetleri progamı kapsamında Malatya'da maliye personeli arasında düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

Santra halı sahada yapılan ve 2 gün süren turnuvada birinciliği Vergi Denetleme Büro Başkanlığı elde ederken, Fırat Vergi Dairesi ikinci, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üçüncü, Beydağı Vergi Dairesi de üçüncü oldu.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve katılım belgelerini Malatya Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız