SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kıdemli Personele Teşekkür Belgesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:34:58
Kıdemli Personele Teşekkür Belgesi
A- A+ PAYLAŞ
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yapılan gecede, kurum personeli bir araya geldi. Etkinliğe Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt ile personller katıldı. 
 
Vali Yardımcısı  Bozdemir, etkinlikte yaptığı konuşmada, "İl müdürümüz Hidayet Bey yeni görevine başladı. Daha önce Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı'nda başarılı çalışmalar yapmıştı. Şimdi de inşallah yeni müdürlük görevinde başarılı olacağına inancımız tamdır. Yeni başladığı görevinde personeliyle böyle bir gece düzenleyerek, bir motivasyon sağlamak, arkadaşlarımızla birlikte ve dayanışma içerisinde olmak arzu etmiş. Bu tür programlar motivasyonu artırma anlamında önemlidir. Beni de davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum"  ifadelerini kullandı. 
 
Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt ise yaptığı konuşmada, "Kurumumuzda yıllarca hizmet vermiş arkadaşlarımız bulunuyor. İlk göreve başladığımız zaman arkadaşlarla yaptığımız istişare toplantısında, kurumumuza 25 yıldan fazla emek veren büyüklerimizin olduğunu tespit ettik. Sayın valimizin de olurlarıyla birlikte bu arkadaşlarıma teşekkür belgesi vermeyi uygun gördük." ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız